روزانه چند تا تست بزنیم؟ این سوال مهمی است که هر فرد کنکور در طول سال کنکور و برنامهریزی مطالعاتی از خود میپرسد. اگر شما ندانید که باید روانه چند تا تست برای کنکور بزنید، قطعا سردرگم میشوید و ممکن است بازدهی خوبی نداشته باشید.
- اگر به دنبال تعداد تست روزنه برای کنکور هستید
- اگر میپرسید برای قبولی در کنکور روزی چند تست بزنیم؟
- اگر میخواهید از تعداد تست روزانه رتبه برترهای کنکور باخبر باشید
این مقاله برای شماست! ما به صورت دقق و دستهبندی شده باتوجه به شرایط تحصیلی و درسی داوطلبان، به سوال روزی چند تا تست برای کنکور بزنیم؟ پاسخ دادیم. پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید تا از این نکات مطلع شوید!😊
روزی چند تا تست باید بزنیم؟
تست زنی مطالب کنکوری دو فایدهی مهم و اصلی دارد. اول اینکه مطالب مطالعه شده را در ذهن شما ثبت میکند و دوم اینکه شما را برای سوالات کنکور آماده میکند. چون سطح تستهای کنکور و نوع آنها متفاوت و خاص آزمون سراسری است و اگر از قبل تمرین و تکرار کافی و مناسب برای آشنایی و یادگیری آن تیپ تستیها نداشته باشید، نمیتوانید به خوبی از پس پاسخگویی به آنها بربیایید.
این موضوع باعث میشود که به این فکر کنید که روزی چند تا تست برای کنکور بزنیم؟ تا به آمادگی لازم و کافی برسیم.
در ادامه برای شما به طور کامل توضیح میدهیم که چطور باید بر حسب این دو مورد، یعنی شرایطی که به عنوان فرد محصل دارید و سطح علمی و آمادگیای که از نظر درسی در آن قرار دارید، باید به تعداد تست روزانه برای کنکور برسید و تمرین و یادگیری درستی داشته باشید.👌
یشنهاد میشود که با توجه به اهمیت چگونگی مطالعه در سال کنکور برای رسیدن به موفقیت، مقاله برای کنکور روزی چند ساعت درس بخوانیم؟ را مطالعه کنید تا از تمامی نکاتی که باید برای افزایش کیفیت و کمیت مطالعه بدانید مطلع شوید!
انواع تست زنی برای کنکور
چهار نوع تست زنی برای کنکور برحسب انواع تیپ تستها وجود دارد که باید تمامی آنها را باتوجه به نیازتان، در برنامه مطالعاتی خود قرار بدهید و تناسب و چیدمان آنها برای تاثیرگذاری خوب بسیار اهمیت دارد.
انواع تست زنی برای کنکور:
- تست آموزشی
این نوع تست زنی از مهمترین و اصلیترین تستزنیهایی است که باید حتما در برنامه خود داشته باشید. مطالعه مطالب درسی به تنهایی برای یادگیری سطح مطالب برای کنکور کافی نیست و با زدن تستهای آموزشی است که شما میتوانید مباحث را به صورت کنکوری یادگرفته و برای آن سطح و تیپهای تستی آماده شوید. این تستها صرفا برای یادگیری نکات تستی و مباحث کنکوری است و فقط جنبه آموزشی و تمرینی دارد. - تست تثبیتی
این تستزنی هم تا حد زیادی مانند تست آموزشی است اما با این تفاوت که باید از سطح علمی بالاتری از تستها را انتخاب کرده، تستهایی که در مرجله قبل نتوانسته بودید پاسخ دهید یا نشاندار کردید را حل کرده، از تستهای سنجشی استفاده کرده و مواردی از این قبیل را اجرا کنید. همانطور که از اسم آن مشخص است، ایت تستزنی برای رسیدن شما به تسلط کافی به مباحث است، در حدی که حتی پس از گذشت زمان هم بتوانید آنها را به خاطر بیاورید و پاسخگویی درستی به سوالات داشته باشید. - تست ارزیابی یا سنجشی
در این نوع از تستزنی، باید بخش باقیمانده از تستهایی که باید برای آمادگی کنکور گذاشتید را بر این تیپ تستی تمرکز کنید. این تستها برای ستجش اطلاعات مطالعه شده شماست. درواقع باید بعد از این تستزنی به این نتیجه برسید که در چه مباحث ضعف دارید و باید بیشتر تمرین کنید و کدام مباحث را مسلط هستید. در این تستزنی که مروری محسوب میشود باید تحلیل تست و بررسی پاسخها را داشته باشید و نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنید. - تست زماندار
این تستزنی هم مانندمورد قبلی برای مرور و مخصوصا جمعبندی نهایی استفاده میشود. در این تستزنی، علاوه بر رعایت تمام نکات قبلی، باید مانند با آنها برخورد شود. یعنی مثل سوالات جلسه امتحان، همراه با چینش و زمان مخصوص. شما باید بر این که بتوانید تستها را در زمان مشخص شده برای هر دفترچه و میانیگن زمانی برای هر درس پاسخ بدهید، باید از قبل تمرین و تکرار زیادی داشته باشید تا این زمان را در بین سوالات هر درس و دفترچه آزمون تقسیم کرده و به همه فرصت پاسخگویی داشته باشید.
پیشنهاد ما این است که برای آشنایی با انواع تستهایی که باید در برنامه مطالعاتی خود قرار بدهید، مقاله تست زماندار و آموزشی را مطالعه کرده و با اطلاع از آنها یادگیری بهتر و تستزنی درستی داشته باشید!
تعداد تست روزانه برحسب سطح دانش آموزان
اینکه شما در سطح علمی و درسی قرار دارید و تا چه حدی بر مطالب درسی مسلط هستید، مشخص میکند که توانایی چه میزان تستزنی را دارید و باید چه تیپ تستهایی را بیشتر بزنید.
در این بخش به سوال برای کنکور روزانه چند تا تست بزنیم؟ از این نظر سطح دانش آموزان پاسخ میدهیم:
- تعداد تست روزانه برای دانش آموزان با پایه قوی
تعداد تست روزانه برای کنکور برای این دسته از داوطلبان، باید در بیشترین حالت خود باشد. چون این افراد سطح علمی بالایی از دروس دارند و هرچه بیشتر تست و تمرین داشته باشند به تسلط بهتری میرسند و توانایی این سطح تستزنی را دارند. این افراد میتوانند روزانه تا سقف 200 تست را هم کار کنند، چون نیازی به مرور و مطالعه درسنامه و موارد درسی ندارند و بهتر است بیشتر وقت خود را بر تست بگذارند.
تستهای آموزشی و تثبیتی کمتری را در برنامه خود قرار بدهند، در حدی که مطالب مطالعه شده تثبیت شود، اما با وجود پایه قوی، بهتر است سراغ تستهای ارزیابی و استاندارد بیشتری بروند تا مرور و جمعبندی کاملی داشته باشند.
- تعداد تست روزانه برای دانش آموزان با پایه متوسط
تعداد تست روزانه برای کنکور برای این دسته از داوطلبان، در حد متوسط و برنامهریزی شده باید قرار بگیرد. این افراد تا حدی بر دروس و مطالب درسی مسلط هستند و نیاز به مطالعه بیشتر برای تسلط و تمرین کافی دارند. پس میتوانند تا سقف 100 یا 150 تست در روز را برای خود در نظر بگیرند.
بهتر است در مباحثی که نیاز به مطالعه بیشتر دارند از تستهای آموزشی و تثبیتی کافی استفاده کنند تا به تسلط در مباحث ضعیفتر برسند و در مباحثی که تسلط کافی دارند به سراغ تست ارزیابی و زماندار بروند و جمعبندی خود را کامل کنند تا در مرحله بعد به سراغ مرور دروس دیگر بروند.
- تعداد تست روزانه برای دانش آموزان با پایه ضعیف
تعداد تست روزانه برای کنکور برای این دسته از داوطلبان، باید به صورت مبتدی باشد. این افراد چون پایه درسی قویای ندارند باید وقت خود را صرف مطالعه و یادگیری درسنامه و مباحث کنند و بعد به سراغ تستزنی بروند. پس برای آن میتوان 40 تا 80 تست را در روز در نظر گرفت.
بیشتر تستهایی که باید در برنامه خود قرار بدهند تستها آموزشی و تثبیتی است. چون در ابتدا باید به تسلط بر مباحث درسی برسند و با این تستها سطح علمی خود را برای مباحث کنکوری تثبیت کنند. بعد از آن به سراغ تستهای ارزیابی و زماندار برای جمعبندی بروند. پس درصد بالایی از تستهای این دسته از افراد باید آموزشی و ارزیابی باشد مگر در مواردی که مبحثی را به سطح مرور رساندهاند.
تعداد تست روزانه برحسب پایه تحصیلی دانش آموزان
اگر میپرسید برای کنکور روزی چند تا تست بزنیم؟، باید این را در نظر بگیرید که چه شرایط تحصیلیای دارید. آیا محصل هستید؟ در کدام پایه؟ یا پشت کنکوری و فارغالتحصیل هستید؟ این شرایط مشخص میکند که باتوجه به زمان آزاد روزانه شما برای مطالعه و تست، باید چه مقدار تست را هر روز برای کنکور در برنامه خود قرار بدهید.
پبشنهاد دورخیز به شما مطالعه مقاله افزایش سرعت تست زنی کنکور است. این مقاله به شما تمام نکاتی که باید برای رسیدن به سرعت تستزنی خوب رعایت کنید را میگوید!
- تعداد تست روزانه برای دانش آموزان پشت کنکوری
با در نظر گرفتن این نکته که این دسته از داوطلبان زمان آزاد زیادی در طول روز دارند و درگیر مسائل مدرسه و دانشآموزی نیستند و تمامی مباحث درسی را یک بار پشت سر گذاشتهاند و پیشزمنیه بیشتری نسبت به دانشآموزان دارند، باید روزانه بین 8 تا 12 ساعت مطالعه مفید داشته باشند.
در این تایم مطالعه، باید برحسب دروسی که در برنامه خود دارند، اگر این دروس را برای یادگیری میخوانند، تستهای آموزشی و تثبیتی بزنند و اگر این دروس را برای مرور و جمعبندی میخوانند، از تستهای ارزیابی و زماندار استفاده کنند. به صورت روزانه بهتر است حداقل 100 تست را در برنامه خود داشته باشند و کمکم به 200 برسانند.
- تعداد تست روزانه برای دانش آموزان دوازدهمی
دانشآموزان وقت زیادی را در رفت و آمد و فعالیتهای مدرسه از دست میدهند، بنابراین در روزهای مدرسه تایم کمتری برای مطالعه و تستزنی دارند. بهتر است این دسته از افراد دست کم 4 تا 6 و یا 7 ساعت مطالعه مفید در روزهای غیرآزاد خود داشته باشند. برای روزهایی که آزاد هستند هم به طور میانیگن 8 تا 12 ساعت مطالعه توصیح میشود.
در طول مطالعه و تستزنی، بهتر است دروسی که تازه مطالعه میکنید و مخصوصا از پایه دوازدهم هستند را بیشتر تستهای آموزشی و تثبیتی بزنید تا به تسلط کافی برسید، بعد از آن برای دروسی که کامل کردید و یا برای سالهای گذشته هستند و پیش زمینه ذهنی از آنها دارید، تستهای ارزیابی و زماندار بیشتری را در نظر بگیرید. در نهایت بین 60 تا 80 تست در روزهای غیر آزاد و 100 تا 150 تست در روزهای آزاد باید در برنامه خود قرار بدهید.
- تعداد تست روزانه برای دانش آموزان دهمی یازدهمی
این دسته از افراد به این دلیل باید مطالعه کنکوری داشته باشند که دروس پایه خود را در همان سال بخوانند و پایه درسی قویای برای خود داشته باشند و در سال کنکور حجم کمتری از فشار درسی را متحمل شده و نتیجه بهتری بگیرند. پس بهتر است برای روزهای غیرآزاد و مدرسه بین 3 تا 6 ساعت مطالعه و در روزهای آزاد، بین 7 تا 10 ساعت مطالعه داشته باشند.
برای تستزنی هم بهتر است بیشتر از تستهای تثبیتی و آموزشی استفاده کنند تا در مطالب درسی به تسلط بالا برسند و پایه کنکور خود را قوی کنند. اگر تسلط کافی داشتند بعد به سراغ تست ارزیابی و زماندار بروند تا با آنها هم آشنا شوند. اما اهمیت تست ارزیابی و زماندار بیشتر برای دروس تک کتاب است که مطالعه و جمعبندی آنها به خوبی انجام شود. یعنی به طور کلی 40 تا 50 تست در روز مدرسه و 60 تا 80 تست در روز آزاد داشته باشند.
پیشنهاد ما برای داوطلبانی که به دنبال داشتن برنامهریزی کامل و رسیدن به آمادگی بالا برای کنکور هستند، مطالعه مقاله برنامهریزی تابستان کنکور برای شروع زودهنگام و برنامه شروع از صفر کنکور برای شروع از صفر است!
تعداد تست روزانه رتبه برترهای کنکور
رتبههای برتر به طور میانگین، از روزی 100 تست شروع کرده و در روزهای منتهی به کنکور حتی به 400 تست در روز هم رسیدهاند. این یعنی تمرین و تمرار زیادی داشتند و این راز موفقیت آنها در کنکور شده است.
اما همه چیز تعداد تستها نیست، بلکه آنها از تکنیکهای تستزنی و نوع چینش و استفاده آنها از در برنامه مطالعاتی خود به خوبی استفاده کردهاند و کمیت را در کنار کیفیت برای تستزنی رعایت کردهاند.
پیشنهاد میکنیم که برای رسیدن به برنامهریزی اصولی و دقیق برای مطالعه و تستزنی، سری به مشاوره آنلاین کنکور تیم دورخیز بزنید تا بتوانید هدفمند و بهتر به سمت موفقیت در کنکور قدم بردارید!
در ادامه مسئله مشاوره، حتما مقاله بهترین مشاوره تحصیلی را بخوانید تا بدانید یک مشاوره خوب باید چه ویژگیهایی داشته باشد و چه مواردی را رعایت کند که شما را به نتیجه خوبی برساند!
نکات مهم درباره تست زنی برای کنکور
در قسمت پایین چند نکته مهم در رابطه با تستزنی در سطح کنکور قرار داده شده است:
- از انواع تیپ تستی در برنامه مطالعاتی خود قرار بدهید.
- سعی کنید به طور متناسب از تستهای آموزشی و تثبیتی در کنار ارزیابی و زماندار استفاده کنید.
- تستزنی را به صورت مستمر و مداوم ادامه بدهید.
- تستزنی را به همرا مطالعه پیش ببرید.
- از تکنیکهای تستزنی برای افزایش سرعت خود استفاده کنید.
- حتما تحلیل تست و پاسخنامه داشته باشید.
- ابتدا از تعداد کمی تست شروع کنید و سپس مقدار آن را بالا ببرید.
پیشنهاد میکنیم تا برای رسیدن به یادگیری حرفهای به سبک رتبه برترها، مقاله تکنیک های تست زنی حرفهای کنکور را مطالعه کنید و نکات مهم آن را در برنامه تستزنی خود رعایت کنید تا به نتیجه دلخواه برسید!
خلاصه مقاله برای کنکور روزانه چند تا تست بزنیم؟
در این مقاله به بررسی این سوال که روزانه چند تست تا تست برای کنکور بزنیم؟ پرداختیم و بهترین نکات تست زنی را برای هر داوطلب با شرایط متفاوت توضیح دادیم.
رعایت تمامی این نکات باعث میشود شما هم مانند رتبه برترها در تستزنی و مطالعه عمل کرده و بتوانید به هدف خود در کنکور برسید. بدون داشتن یک برنامه مطالعاتی کامل و غنی از تست، رسیدن به نتیجه دلخواهتان در کنکور سخت میشود.
فراموش نکنید که داشتن مشاوره کنکور در سال کنکور، شما را راحتتر و بهتر به موفقیت میرساند. اگر شما هم می خواهید مشاوره خوبی داشته باشید کافیست به صفحه مشاوره کنکور رفته و اطلاعات خود را ثبت کنید مشاوران باتجربه تیم دورخیز آماده همراهی شما در این سال سرنوشت ساز است تا شما هم یکی از رتبه برترهای ما باشید!💯
پاسخ به سوالات متداول درباره برای کنکور روزانه چند تا تست بزنیم؟
آیا تعداد تست روزانه داوطلبان کنکور باهم متفاوت است؟
البته! بسته به شرایط تحصیلی و سطح درسی افراد، باید برنامهریزی خود را متناسب با خود تنظیم کنند و تعداد تستی موردنیاز خود را در آن قرار بدهند.
آیا صرفا تستزنی زیاد ما را به نتیجه خوب در کنکور میرساند؟
خیر، تست باید به اندازه کافی باشد و اگر شما تستهای زیادی را بدون در نظر گرفتن انواع و تیپ تستیها بزنید و یادگیریای از آن نداشته باشید، هیچ بازدهی مثبتی برای شما نخواهد داشت.
چگونه کیفیت تستزنی خود را بالا ببریم؟
باید تکنیکهای تستزنی را رعایت کنیم. این تکنیکها به ما کمک میکنند تا به درستی و به صورت اصولی تستنی داشته باشیم و نتیجه خوبی از تمرین و تکرار خود بگیریم و سردرگم نباشیم.
نکته مهم: بادتان باشد اگر هنوز سوالی دربارهی موضوع اینکه روزانه چند تست بزنیم، دارید در بخش نظرات از مشاوران ما بپرسید تا پاسخ خود را در اسرع وقت دریافت کنید!🧡