شرکت در کنکور تجربی همیشه طرفدار خاص خودش را دارد و اگر شما هم به دنبال رسیدن به موفقیت در این آزمون مهم و سرنوشتساز هستید، در قدم اول بعد از دریافت مشاوره کنکور تجربی، به برنامهریزی برای کنکور تجربی نیاز دارید.
اما موضوع اصلی این است که اصول مهم برنامهریزی کنکور تجربی چیست؟ و چگونه باید با بیشترین بازدهی، آن را متناسب با تفاوتهای فردی شما تنظیم کرد؟ بنابراین در این مقاله دورخیز به سؤالات بالا پاسخ میدهیم تا بتوانید با اطلاعات و آگاهی بیشتری، برنامه ریزی کنکور تجربی را انجام دهید. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا شما را با فنون برنامه ریزی کنکور تجربی آشنا کنیم.
در 9 قدم برنامه ریزی کنکور تجربی را خودت انجام بده
ممکن است اینطور فکر کنید که برای برنامه ریزی کنکور تجربی به یک مشاور باتجربه و کاربلد احتیاج دارید. اما نکته مهم این است که هیچ مشاوری به اندازه خودتان، شما را نمیشناسد. پس با طرح ۹ سؤال کلیدی، میتوانید شخصاً برنامه ریزی برای کنکور تجربی را با دقت و سهولت انجام دهید.
در برنامه ریزی کنکور تجربی در هفته چند ساعت مطالعه کنم؟
زمان کافی برای مطالعه مباحث مهم و تخصصی کنکور تجربی یکی از اصول موفقیت در کنکور سراسری به شمار میرود. پس برنامه ریزی کنکور تجربی را با هدف کسب رتبه مورد نظر خودتان بنویسید تا وقت کافی برای تسلط روی هر درس داشته باشید.
اگر دانشآموز پایه دوازدهم هستید باید بین ۳۵ تا ۶۰ ساعت مطالعه مفید داشته باشید و اگر هم فارغالتحصیل هستید باید بین ۵۰ تا ۷۵ ساعت در هفته مطالعه کنید.
تعادل کار تستی و تشریحی در برنامه ریزی کنکور تجربی باید چطور باشد؟
کنکور همه ساله تغییراتی دارد که آگاهی از آنها یکی از ضرورتهای رسیدن به موفقیت است. نحوه مطالعه تستی و تشریحی یکی از آن تغییرات است.
چون معدل امتحانات نهایی پایه دوازدهم در کنکور ۱۴۰۳ به میزان قابل توجهی در قبولی شما مؤثر است. برای داوطلبان ۱۴۰۴ این تأثیر بطور مشترک برای پایه یازدهم و دوازدهم است.
به همین ترتیب تأثیر سوابق تحصیلی و امتحانات نهایی سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم در کنکور ۱۴۰۵ مؤثر هستند. پس در برنامه ریزی کنکور تجربی خود تعادل بین مطالعه تستی و تشریحی را رعایت کنید.
به همین دلیل مطالعه شما باید ترکیبی از ۵۰ درصد تستی و ۵۰ درصد تشریحی باشد تا به خوبی این تغییرات جدید را پوشش دهد و نیازهای مطالعاتی شما رفع شود.
در برنامهام به هر درس چقدر زمان بدهم؟
برای پاسخ به این سؤال به ضرایب هر درس تخصصی و عمومی در کنکور تجربی و ضرایب سوابق تحصیلی اشاره میکنیم. همچنین مطالعه براساس بودجهبندی کنکور تجربی از مسائل مهمی است که در موفقیت خود باید به آن توجه داشته باشید.
باتوجه به اهمیت و جایگاه هر درس ساعات خود را تنظیم کنید تا در برنامه ریزی برای کنکور تجربی به مطالعه همه دروس بپردازید.
- زیستشناسی: 12
- شیمی: 9
- ریاضی: 7
- فیزیک: 7
- زمینشناسی: 1
- زبان و ادبیات فارسی: 4
- زبان عربی: 2
- فرهنگ و معارف اسلامی: 3
- زبان انگلیسی: 2
ضرایب دروس سوابق تحصیلی در کنکور تجربی
- فارسی: 64/18
- عربی: 8/7
- دین و زندگی: 23/14
- زبان انگلیسی: 17/10
- سلامت و بهداشت: 96/2
- علوم اجتماعی: 2/2
- زیستشناسی: 11/15
- شیمی: 46/12
- فیزیک: 78/7
- ریاضی: 65/8
در ادامه به سهم دروس عمومی و اختصاصی در نمره کل سوابق تحصیلی میپردازیم:
- 1402: 26 درصد عمومی و 14 درصد تخصصی
- 1403: 28 درصد عمومی و 22 درصد اختصاصی
- 1404 به بعد: 30 درصد عمومی و 30 درصد اختصاصی
باتوجه به تغییرات ایجاد شده در کنکور و افزایش تأثیر سوابق تحصیلی، باید شیوه برنامه ریزی کنکور تجربی خود را به سمتی هدایت کنید که علاوه بر مطالعه تستی، مباحث را بطور تشریحی بخوانید تا به حد تسلط لازم برای کسب نمرات بالا در امتحانات نهایی برسید.
به این نکته مهم هم اشاره کنیم که برنامه ریزی برای کنکور تجربی باید متناسب با سطح پایه تحصیلی باشد. پس اگر پایه ضعیفی دارید باید ساعات بیشتری را به مطالعه اختصاص دهید.
حالا به زمان تقریبی دروس تخصصی و عمومی در برنامه ریزی کنکور تجربی اشاره میکنیم:
- زیستشناسی: واحد درسی 3 ساعته
- شیمی: واحد درسی 2 ساعته
- ریاضی: واحد درسی 1 ساعت و 45 دقیقه
- فیزیک: واحد درسی 1 ساعت و 45 دقیقه
- ادبیات: واحد درسی 1 ساعت و 30 دقیقه
- عربی: واحد درسی 1 ساعت و 30 دقیقه
- دینی: واحد درسی 1 ساعت و 30 دقیقه
- زبان انگلیسی: واحد درسی 1 ساعت و 30 دقیقه
بنابراین اگر یک داوطلب کنکور تجربی بخواهد ۵۱ ساعت در هفته مطالعه کند باید حدوداً ۱۸ ساعت زیست، ۱۰.۵ ساعت فیزیک، ۱۳.۵ ساعت شیمی، ۱۰.۵ ساعت ریاضی و ۱.۵ ساعت زمین شناسی مطالعه کند.
آمادهاید تا به اوج برسید؟ تیم برترینهای دورخیز با برنامهریزی تخصصی و مشاورههای هدفمند تلفنی، شما را تا خط پایان کنکور همراهی میکند!
برای دریافت برنامهریزی خصوصی و قدم گذاشتن در مسیر موفقیت، همین حالا روی دکمه زیر کلیک کنید و فرم ثبتنام را پر کنید.
چطور و چقدر تست و تمرین در برنامه ریزی کنکور خود بگذارم؟
بهترین شیوه در برنامه ریزی کنکور تجربی ترکیب برنامه حجمی و زمانی است. در برنامه ریزی کنکور تجربی به شیوه حجمی، عنوان فصل به همراه تعداد صفحاتش مشخص میشوند.
باتوجه به اینکه این نوع برنامه ریزی برای کنکور تجربی از روش برنامه زمانی کارآمدتر است اما مدت زمان لازم برای مطالعه مشخص نیست و امکان اتلاف وقت شما در این شیوه وجود دارد.
پس سعی کنید در برنامه ریزی کنکور تجربی از برنامه حجمی _زمانی استفاده کنید تا بهتر بدانید در برنامه ریزی برای کنکور تجربی چه حجمی از کتاب را در چه بازه زمانی مطالعه کنید.
درباره اهمیت مطالعه تستی هر درس تخصصی به این موضوع مهم اشاره میکنیم که در درس ریاضی رعایت پیشنیاز ضروری است و به حل تست و تمرین بیشتری نیاز دارد تا یادگیری آن مفهومی باشد. درس فیزیک به عنوان یک درس محاسباتی دیگر، به حل تست نیاز دارد.
برای یادگیری بهتر مباحث ترکیبی حفظی و محاسباتی درس شیمی به حل مسئله و تست نیاز دارید. درس زیستشناسی نیز به عنوان درس حفظی با تست بهتر یادگرفته میشود.
بنابراین در برنامه ریزی برای کنکور تجربی و یادگیری مفهومی دروس تخصصی باید به میزان مناسبی تست بزنید و تمرین حل کنید تا مطالب بهتر تثبیت شوند.
حالا به انواع مختلف تستها اشاره میکنیم تا با طیف مختلف سؤالات آشنا شوید. برای یادگیری مباحث دروس عمومی هم از تست و تمرین استفاده کنید تا به تسلط لازم در امتحانات نهایی برسید.
تست آموزشی
وقتی برای اولین بار با مبحث جدیدی آشنا میشوید به تست آموزشی نیاز دارید و با هدف یادگیری بهتر به چند سؤال پاسخ میدهید.
با حل آنها به نکات کنکوری کتاب درسی پیمیبرید و توجه شما به آنها بیشتر جلب میشود. همچنین با تحلیل دقیق تست آموزشی هم نکته مبهمی در هر مبحث باقی نمیماند.
تست آموزشی قفل هر درس را باز میکند
تست تثبیتی
تست تثبیتی بعد از تست آموزشی است تا به تسلط بیشتری برسید. بنابراین با گذشت چند ماه از آموزش مطالب، باید بتوانید به تستهای تسلطی پاسخ دهید. البته باز هم تست آموزشی داریم تا مبحث مورد نظر بهتر تثبیت شود.
تست ارزیابی و سنجشی
با بررسی مجدد تستهایی که پاسخ آنها را نمیدانیم، یک ارزیابی جامع از شرایط خودمان داریم و میتوانیم یک سوم از تعداد تستهای مشخص شده هر مبحث را برای ارزیابی و سنجش اختصاص دهیم.
بنابراین براساس یک زمانبندی مشخص، از خودتان آزمون بگیرید. بهتر است از پاسخنامه مشابه کنکور استفاده کنید و بعد از اتمام زمان، آن را تحلیل کنید. بنابراین به تست سنجشی که زمانبندی شده باشد، تست زماندار میگویند.
تست زماندار
در حل تستهای زماندار نکات هایلایت و خلاصه شده خود را مرور کنید و با پاسخ به تستهای علامتدار، آنها را مجدد تحلیل کنید. همچنین چند ماه نزدیک به کنکور برای جمعبندی، کل مباحث خوانده شده را از خود آزمون بگیرید. پس سعی کنید شرایط آزمون جامع شما مشابه کنکور سراسری باشد.
بنابراین توجه به شرکت در بهترین آزمونهای آزمایشی و تحلیل کارنامه آزمون به شما کمک میکند تا با دید بهتری نسبت به عملکرد خود به مطالعه ادامه دهید. به همین جهت تست و تمرین را در برنامه ریزی برای کنکور تجربی جدی بگیرید.
در برنامه ریزی کنکور تجربی من هر روز چند درس باشد؟
تنوع مطالعاتی موضوع مهمی در برنامه ریزی کنکور تجربی است و چون از میزان خستگی شما میکاهد و انگیزهتان را برای ادامه مطالعه افزایش میدهد.
با یکنواخت بودن برنامه درسی نمیتوانید به موقع دروس تعیین شده را تمام کنید و از برنامه خود عقب میمانید
پس برنامه ریزی برای کنکور تجربی باید متنوع باشد تا مطالعه دروس مختلف را پوشش دهد بنابراین روزهایی که مدرسه هستید روی ۳ تا ۴ درس تمرکز کنید و روزهای آزاد خود را به مطالعه ۶ تا ۷ درس اختصاص دهید. البته این روش برای ساعت مطالعه حداکثری است و قطعاً با ساعت مطالعه کمتر، تعداد دروس شما کاهش مییابند.
ترفند برنامه ریزی کنکور تجربی برای جلوگیری از فراموشی چیست؟
مرور منظم مطالب یکی از مهمترین ترفندهای برنامه ریزی کنکور تجربی است و در کندتر شدن فرآیند فراموشی مؤثر است. البته نکته مهمتر اینکه بدانیم برای هر درس باید به چه شیوهایی مطالب را مرور کنیم. به همین دلیل به انواع سبکهای مرور میپردازیم.
بازخوانی
شما مطالب قبلاً خوانده شده را یکبار دیگر بطور کامل و یا نیمه کامل میخوانید. همچنین باید متن درسنامه و خلاصه نویسیها را مجدد مطالعه کنید.
البته اولویت در بازخوانی، تسلط روی کتاب درسی است. بسیاری از داوطلبان یک یا دو هفته مانده کنکور نکات هایلایت شده خود را میخوانند، این روش که به تورق سریع معروف است و در دسته مرور به شیوه بازخوانی قرار دارد.
در اینجا به اهمیت نکته برداری و نوشتن موارد مهم پیمیبریم چون کیفیت تورق سریع به نحوه نکته برداری شما بستگی دارد. پس برای مرور دروس حفظی مثل مفاهیم زیست و حفظیات شیمی و فیزیک روش بازخوانی کاربردیتر از سایر شیوهها است.
بازیابی
روش بازیابی بیشتر به دروس حل کردنی مثل ریاضی، فیزیک و مباحث شیمی اختصاص دارد. در این شیوه، مرور از طریق علامتدار کردن تستهای مهم انجام میشود.
بنابراین بهتر است که از هر ۱۰ تست، یک سؤال مهم را علامتدار کنید و در مرور، نکات مهم آن را مطالعه کنید. سعی کنید یک دفترچه داشته باشید تا نکات مهم تستهای علامتدار را در آن یادداشت کنید و پاسخ تشریحی را در کتاب هایلایت نکنید تا سفید بماند.
روش بهتر مرور این است که شیوه بازخوانی و بازیابی را بصورت ترکیبی انجام دهید تا نتیجه مطلوب حاصل شود و به تسلط برسید
البته برای آشنایی بیشتر با مرور درسها در کنکور تجربی با روشهای حرفهای، پیشنهاد میکنیم این مقاله کاربردی را هم بخوانید:
آیا در برنامه ریزی کنکور تجربی ترتیب مطالعه مهم است؟
برای مطالعه مفید و کاربردی باید اولویتها و پیشنیازهای هر درس تخصصی کنکور تجربی را بدانید. اینجا بحث تقویت پایه دروس برای داوطلبان ضعیفتر نیز مطرح است.
حالا به برخی از پیشنیازهای دروس تخصصی تجربی اشاره میکنم:
- زیستشناسی: مبحث قلب، تنفس و کلیهها، زیست گیاهی فصل 6 و 7 دهم
- شیمی: آرایش الکترونی، ساختار اتم و جدول تناوبی، مباحث موازنه و استوکیومتری
- ریاضی: توان، معادله و نامعادله، عبارت های جبری و مثلثات
- فیزیک: بردار و برآیندها، تبدیل واحد و کمیتها
با تقویت مباحث پایه، روی پیشنیازهای کنکور تجربی مسلط میشوید. اگر پایه متوسط تا قوی دارید زمان خود را روی مطالعه و تسلط مباحث دوازدهم بگذارید. البته پایه قوی نباید باعث شود تا از مرور و تکرار مطالب دهم و یازدهم غافل شوید.
با حل تست از مباحث پایه، تسلط روی مباحث دوازدهم برایتان آسانتر میشود
ایجاد تعادل بین مطالعه پایه و سال دوازدهم از مسائل مهمی است که باید به آن توجه ویژه داشته باشید. البته اگر در پایه دوازدهم مشغول به تحصیل هستید بخش بیشتر زمان خود را به تمرکز روی پایه دوازدهم اختصاص دهید تا معدل بالایی در امتحانات نهایی این پایه به دست آورید.
چطور برای یک بازه چند ماهه برنامه ریزی کنم؟
داشتن یک دید بلند مدت و ممارست در اجرای دقیق برنامه ریزی کنکور تجربی از جمله نکات مهم برای مطالعه در یک بازه چند ماهه و طولانی است. چون موفقیت در کنکور تجربی یک شبه به دست نمیآید. بنابراین با پایبندی و تعهد به برنامه ریزی برای کنکور تجربی میتوانید به موفقیت برسید.
براساس فاکتورهایی مثل سطح پایه تحصیلی، وضعیت فعلی تحصلی (فارغالتحصیل یا محصل بودن) و ساعتهای آزاد در طول روز، برنامه ریزی برای کنکور تجربی را بصورت بلند مدت طراحی کنید.
به منظور منعطف شدن برنامه ریزی کنکور تجربی آن را بطور هفتگی بنویسید تا اتفاقات پیشبینی نشده را پوشش دهد.
با فازبندی و تعیین برنامه بلند مدت، دقیقاً میدانید که چند ساعت از روز را باید به مطالعه چه درسی اختصاص دهید و شیوه مطالعه، منبع و روش مرور شما نیز مشخص میشود
بعد از تعیین اهداف مطالعاتی، باید برنامه بلند مدت ماهانه خود را به بازه کوچکتر برنامه هفتگی و سپس روزانه تقسیم کنید تا حجم مطالب مورد نظر از قبل مشخص شود.
پس با یک راهبرد دقیق در برنامه ریزی برای کنکور تجربی، مسیر شما به خوبی مشخص میشود و دقیقاً متوجه میشوید چطور از هر زمانی بطور بهینه برای تنظیم وقت خود استفاده کنید.
برای مطالعه بیشتر درباه نحوه فازبندی و تعیین برنامه بلند مدت پیشنهاد میکنیم این مقاله مفید را هم بخوانید.
چطور برنامه ریزی کنکورم را با برنامه مدرسه هماهنگ کنم؟
با برنامه درسی مدرسه خود هماهنگ باشید تا برنامه ریزی کنکور تجربی شما متناسب با شرایط تحصیلتان باشد. چون اولویت شما موفقیت در کلاس و امتحانات نهایی است.
به همین دلیل ضمن مطالعه تستی و تشریحی به طور همزمان، سعی کنید از برنامه کلاسی خود عقب نمانید و روی مباحث تدریس شده مسلط شوید.
اگر در پایه دوازدهم مشغول به تحصیل هستید بخش بیشتر زمان خود را به تمرکز روی پایه دوازدهم اختصاص دهید تا معدل بالایی در امتحانات نهایی این پایه به دست آورید.
پس ضمن تسلط روی فصول تدریس شده هر روز، مباحث دروس روز بعد را هم پیشخوانی کنید تا با ذهن فعالتری وارد کلاس شوید. البته میتوانید از نمونهبرنامه ریزی تیم دورخیز هم استفاده کنید.
ایجاد تعادل بین مطالعه درس مدرسه و مباحث مهم کنکور تجربی به شما کمک میکند تا درس هر روز را در همان روز بخوانید تا به تسلط برسید و اصلاً از برنامه کلاسی عقب نمیمانید
آمادهاید تا به اوج برسید؟ تیم برترینهای دورخیز با برنامهریزی تخصصی و مشاورههای هدفمند تلفنی، شما را تا خط پایان کنکور همراهی میکند!
برای دریافت برنامهریزی خصوصی و قدم گذاشتن در مسیر موفقیت، همین حالا روی دکمه زیر کلیک کنید و فرم ثبتنام را پر کنید.
روش و راهبرد برنامه ریزی کنکور تجربی از همین الان
با سه راهبرد شروع از تابستان، پاییز و زمستان میتوانید متناسب با زمان و شرایط خودتان، برنامه ریزی کنکور تجربی را انجام دهید. اکنون به این سه مورد اشاره میکنیم:
برنامه ریزی کنکور تجربی از تابستان (زودهنگام)
اگر به دنبال قبولی راحتر در کنکور تجربی هستید شروع زودهنگام میتواند گزینه مناسبی باشد. پس میتوانید برنامه ریزی برای کنکور تجربی را براساس استارت از تابستان تنظیم کنید. شروع زودهنگام مطابق با شرایط شما بسته به اینکه فارغ التحصیل و یا محصل پایه دوازدهم هستید متفاوت است.
برای فارغالتحصیلان:
شروع زودهنگام برای شما فارغالتحصیلان به این صورت است که اول باید مطالب پایه کنکور تجربی را در دروس زیست، شیمی، ریاضی و فیزیک مطالعه کنید. بطور مثال:
- زیست: گفتار 1 پایه دهم، رعایت مبحثی خواندن
- شیمی: ساختار اتم، آرایش الکرونی و جدول تناوبی + فرمول نویسی
- ریاضی: عبارت های گویا، عبارت های جبری، توان و ریشه، معادله و نامعادله
- فیزیک: اندازهگیری و بردارها + مباحث پایه ای ریاضی
بعد از تسلط روی مباحث پایه، باید روی بخشهای مهم دروس تخصصی و قسمتهای غیرحفظی دروس عمومی مسلط شوید.
برای پایه دوازدهم:
شروع زودهنگام برای شما دانشآموزان پایه دوازدهم به تسلط روی درس زیست، شیمی، ریاضی و فیزیک پایه دهم اختصاص دارد. چون مدت زمان بیشتری از مطالعه مباحث آن پایه گذشته است و ممکن است بخشی از آن را فراموش کرده باشید. البته نباید مطالعه دو پایه دهم و یازدهم را جدا از هم در نظر بگیرید.
اما اولویت در تابستان باید به ترتیب روی دهم و یازدهم باشد. اگر پایه قوی دارید میتوانید دوازدهم را پیشخوانی کنید اما بهتر است زمان بیشتر خود را به رسیدن به حد تسلط روی مباحث پایه اختصاص دهید.
برنامه ریزی کنکور تجربی از پاییز (متعارف)
برنامه ریزی برای کنکور تجربی از پاییز مشابه شرایط شروع زودهنگام، برای فارغالتحصیلان و محصلان پایه دوازدهم متفاوت است.
ویژه فارغالتحصیلان:
مهر تا آذر ماه: مطالعه دهم، تستی و تشریحی پایه و مطالعه نیمسال اول دوازدهم.
دی ماه: جمعبندی تستی و تشریحی مطالب مطالعه شده، تسلط روی مطالب نیمسال اول دوازدهم.
بهمن و اسفند ماه: مطالعه مطالب یازدهم و نیمسال دوم دوازدهم.
فروردین ماه: جمعبندی مطالب دهم و یازدهم، مرور دوازدهم (براساس سطح پایه)، اجرای آزمون شبیهساز با هدف آمادگی برای کنکور اردیبهشت (اولویت با مطالب پایه).
اردیبهشت ماه: مرور و جمعبندی پایه دوازدهم، آمادگی برای امتحانات خرداد و اجرای آزمونهای جمعبندی شبیهسازی شده
خرداد ماه: مطالعه مطالب پایه دوازدهم با هدف ترمیم معدل، اجرای آزمونهای جمعبندی شبیهسازی شده و در اوایل تیر جمعبندی دروس تخصصی.
ویژه پایه دوازدهم:
مهر تا آذر ماه: مطالعه دهم، تسلط تستی و تشریحی پایه، مطالعه نیمسال اول پایه دوازدهم
دی ماه: جمعبندی تستی و تشریحی مطالب خواندن شده، مطالعه متمرکز دروس تخصصی و عمومی دوازدهم
بهمن و اسفند ماه: مطالعه مطالب یازدهم و نیمسال پایه دوازدهم
فروردین ماه: مرور و جمعبندی مطالب دهم و یازدهم، جمعبندی پایه دوازدهم (پایه تحصیلی قوی)، اجرای آزمون شبیهساز با هدف آمادگی کنکور اردیبهشت، توجه به مطالب پایه در کنکور نوبت اول.
اردیبهشت ماه: جمعبندی و رفع اشکال پایه دوازدهم، آمادگی برای امتحانات خرداد.
خرداد ماه: جمعبندی و مرور مطالب دوازدهم با هدف آمادگی در امتحانات کتبی نهایی، جمعبندی تستی دروس تخصصی کنکور تجربی در اواخر تیر ماه و اجرای آزمون شبیهسازی شده.
برنامه ریزی کنکور تجربی از زمستان به بعد (دیرهنگام)
ویژه فارغالتحصیلان:
بهمن و اسفند ماه: تقویت پایه و یا مباحث آسان و تستخیز پایه دهم و یازدهم، مطالعه مطالب نیمسال اول پایه دوازدهم. برای مطالعه در ماه بهمن و اسفند باید ۵۰ درصد زمان را به تقویت پایه و ۵۰ درصد دیگر را به نیمسال اول دوازدهم اختصاص دهید.
فروردین ماه: جمعبندی مطالب پایه و نیمسال اول پایه دوازدهم با هدف آمادگی برای کنکور اردیبهشت ماه، اجرای آزمون شبیهسازی شده.
اردیبهشت ماه: جمعبندی مطالب پایه دوازدهم و اجرای آزمون شبیهسازی شده.
خرداد ماه: مطالعه مطالب پایه دوازدهم با هدف ترمیم معدل.
نکته مهم در شروع دیرهنگام تمرکز روی مباحث آسان و تستخیز دروس تخصصی کنکور تجربی است. به همن جهت در چهار مقاله زیر به مهمترین مباحث آسان و تستخیز بطور مفصل پرداختیم. با مطالعه این موارد با مباحث حائز اهمیت در برنامه ریزی برای کنکور تجربی بیشتر آشنا میشوید.
- مباحث آسان و تست خیز زیستشناسی کنکور
- مباحث آسان و تست خیز شیمی کنکور
- مباحث آسان و تستخیز ریاضی تجربی کنکور
- مباحث آسان و تستخیز فیزیک تجربی کنکور
ویژه پایه دوازدهم:
شرایط و نحوه برنامه ریزی کنکور تجربی در شروع دیرهنگام برای پایه دوازدهم مشابه فارغالتحصیلان است. اما شما دانشآموزان داوزدهمی بعد از مطالعه مطالب نیمسال اول نباید از برنامه مدرسه خود عقب بمانید. همچنین با هدف آمادگی برای امتحانات نهایی، روی مطالعه تشریحی دروس هم تمرکز کنید.
کمک دورخیز به تو در برنامه ریزی برای کنکور تجربی 1404
در بخش آخر این مقاله دورخیز به 12 مورد از مجموعه خدمات کارآمدی میپردازیم که تیم حرفهای و جوان آکادمی دورخیز در راه موفقیت کنکور تجربی به شما ارائه میدهند.
بنابراین شما با ثبت درخواست مشاوره کنکور میتوانید به راحتی از بهترین خدمات در زمینه برنامه ریزی کنکور تجربی بهره مند شوید:
- ثبت درخواست مشاوره توسط داوطلب در سایت
- تماس معارفه خدمات و شفاف سازی ذهن داوطلب
- یافتن نقاط ضعف مشاورهای با مشاوره آنلاین هوشمند
- دریافت شرح حال و گذشته و تشکیل پرونده مشاورهای
- آموزش فنون مطالعه و یادگیری سریع تستزنی
- انتخاب مناسبترین مشاور رتبه برتر تجربی برای شاگرد
- مشاوره منابع و کمک به انتخاب بهترین ابزار کمک درسی
- شروع برنامه ریزی درسی روزانه متناسب با شرایط شاگرد
- چکینگ و آنالیز گزارش مطالعه شاگرد هرشب در پیامرسان
- تماسهای مشاورهای منظم در طول هفته و ارائه نکات طلایی
- برگزاری آزمونهای آزمایشی شخصی و آنلاین طبق پیشروی
- کمک به تحلیل آزمون شاگرد پس از آزمونهای آزمایشی
آمادهاید تا به اوج برسید؟ تیم برترینهای دورخیز با برنامهریزی تخصصی و مشاورههای هدفمند تلفنی، شما را تا خط پایان کنکور همراهی میکند!
برای دریافت برنامهریزی خصوصی و قدم گذاشتن در مسیر موفقیت، همین حالا روی دکمه زیر کلیک کنید و فرم ثبتنام را پر کنید.
سلام خسته نباشید
پشت کنکوری ام، واقعا گیج شدم نمیدونم گزینه ۲ ثبت نام کنم یا سنجش
رشتم تجربیه، ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام من چندماه پیش ی مشاور داشتم ایشون اصلا برنامشون شخصی سازی شده نبود، یعنی کلا هر هفته ی برنامه ای میفرستاد که نه توجه به کلاس هام داشت نه توجه ای به وقت آزاد و تفریح و…
الان چندماه که بدون مشاور پیش رفتم، ولی خودم خیلی توی برنامه ریزی، خوندن همه چی تنبلی میکنم و حتما باید زور بالا سرم باشه
الان تصمیم گرفتم دوباره مشاور بگیرم، مشاوره های شما واقعاا شخصی سازی شده برنامه میده؟
سلام وقت بخیر
بله با توجه به شرایط و تایم آزادتون برنامه کاملا شخصی سازی شده بهتون میدن، علاوه بر اون ماهانه طی تماسی که توسط مشاورین ناظر باهاتون گرفته میشه حتما عملکرد مشاور و خودتون رو چک میکنند.
سلام به نظرتون از بین آزمون های آنلاین کدوم بهتره؟
سلام دوست عزیز
به صفحه بهترین آزمون های آنلاین مراجعه کنید، حتما بهتون کمک میکنه.
سلام بهتریند بخدا
خیلی بهم تو این چندماه کمک کردید واقعا ازتون ممنون
سلام من پشت کنکوری ام پارسال یک دور کامل همه درس هارو خوندم و روشون الان مسلطم، به نظر شما فکر خوبیه تابستان فقط با مطالعه بدون تست هر۳ پایه رو جمع کنم و از مهر فقط تست بزنم؟
سلام خسته نباشید تست آموزشی باید بلافاصله بعد از مطالعه زده بشه؟؟؟
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه، بله
من اصلا نمیدونم زیست رو حفظ کنم، مفهمومی یاد بگیرم کلا سرگردونم تو خوندن زیست
سلام دوست عزیز
درس زیست یک درس حفظی است و باید در این درس تست زیاد کار شود تا به مطالب تسلط کافی پیدا کنید، توصیه میکنم حتما مقاله روش مطالعه زیست رو مطالعه کنید.
سلام هزینه دریافت مشاور کنکور چقدر است؟
سلام بستگی به طرح انتخابی شما داره، فرم درخواست مشاوره رو ثبت کنید پشتیبان های آکادمی باهاتون تماس میگیرن
سلام خسته نباشید من امسال یازدهم میرم میخواستم ببینم به نظر شما کدام آزمون آزمایشی رو شرکت کنم؟
سلام ممنونم مقاله بهترین آزمون آزمایشی رو مطالعه کنید، موفق باشید.
بهترین مقاله که درباره برنامه ریزی و روش مرور درس ها بود که خوندم
سلام ممنون از نگاهتون🤍
سلام من امسال ترمیم ثبت نام کردم میخواستم ببینم اگه نمرم از سال قبل کمتر بشه، کدوم نمرم حساب میشه؟
سلام عزیزم بالاترین تراز و نمره براتون لحاظ میشه
سلام وقتون بخیر
باید از کی زدن تست زماندار رو شروع کنیم؟
بستگی به شرایط و میزان مطالعه تون داره، اما بهترین تایم شروع برای زدن تست های زمان دار بهمن یا اسفنده
سلام روزتون بخیر مشاور من برای منی که سال یازدهمم رو میخوام شروع کنم از تابستون برنامه تشریحی نوشته و به نظر من این یکمی عجیبه خب از الان تشریحی شروع کنم؟
با توجه به اینکه کنکور شما برای سال ۴۰۵ برگزار میشه این به نفع شماست که از الان تشریحی خوندن رو هم در برنامهتون قرار بدید تا به این موضوع عادت کنید برای کنکور ۴۰۵ هر سه پایه نمرش لحاظ میشه و نهایی هستش به علاوه اینکه تاثیر نهایی از کنکور خیلی بیشتر هست
سلام ممنونم از مطالب مفید سایتتون❤
توی برنامهریزیم به چند تا مشکل برخوردم یکی این موضوع هست که من بیشتر از ۴۵ دقیقه نمیتونم روی درسم تمرکز کنم و پارت یک و نیم ساعته رو نمیتونم از پسش بر بیام یا مخصوصاً دو ساعت که دیگه اصلا
و اینکه نمیتونم برای برنامه زمان تعیین کنم چون نمیدونم چقدر قراره طول بکشه و این موضوع باعث میشه که من ندونم تا فلان ماه قراره چقدر از این کتاب رو تموم کنم
سلام خوشحالیم که راضی بودید میتونید پارتهای درسی رو متناسب با خودتون انتخاب کنید اما سعی کنید که ۴۵ دقیقه رو بیشترش کنید به مرور زمان ۴۵ دقیقه تبدیل بشه به ۵۰ دقیقه ۶۰ دقیقه و اینکه اگر که یک ساعت و نیم نمیتونید درس رو ادامه بدید یک ربع در اون پارت یک ساعت و نیمه یا ۱۰ دقیقه چند تنفس عمیق و یا ورزش کششی کوتاهی داشته باشید
بله برای درسی مثل زیست شناسی گفتارها ممکنه که زمانشون متغیر باشه مثلاً برای یک گفتار از فصل قلب و عروق ممکنه زمان بیشتری نسبت به گفتارهای دیگه لحاظ بشه اما سعی کنید برای یک گفتار بیشتر از ۳ یا ۴ ساعت زمان نگذارید
سلام وقتتون بخیر باشه من سامو خوندم مطالعههامو کردم تستامم زدم ولی متاسفانه الان که نزدیک کنکوره تست نشاندار ندارم و نمیدونم باید چطوری مرور کنم به این مشکل برخوردم و الان واقعاً دچار استرس شدم نمیدونم باید چیکار کنم
سلام وقت شما هم بخیر باشه متأسفانه این مشکل اکثر بچهها هست که به این موضوعات دقت نمیکنند و زمان کنکور به مشکل برمیخورند میتونید از کتابهای آزمونی مثل کتابهای موج آزمون و کنکورهای سال قبل و کتابهای از این دست اما هر کتابی رو که شروع میکنید اون رو به دقت و کامل بررسی کنید تا هر آنچه که در گذشته خوندید کامل به یاد بیارید
سلام وقت بخیر من پرستاری یا هوشبری دانشگاه آزاد یا پردیس میخوام امتحان نهایی متوسط بودم و معدل یازدهمم هم خوبه برای کنکور تیر ماه هم تا حدودی خوندم اما احساس میکنم همه چی یادم رفته به نظرتون چه چیزاییو بیشتر مرور کنم تا بتونم خودمو برسونم به کنکور تیر ماه تا اینا رو بیارم🙏
سلام وقت بخیر برای دانش آموزان این چنینی ما پیشنهاد میکنیم که دروسی که برای دوازدهم نهایی مطالعه کردید رو تستش رو کار کنید مخصوصاً دروسی که شما در اون مقداری تسلط دارید و درسهای پایه دهم و یازدهم که قبلاً کار کردید ومرور کنید یا دروسی که پیشنیاز یکسری درس های دوازدهم هست و زمین شناسی را هم کار کنید میتونید در این مدت زمان اون رو بخونید و ازش درصد بگیرید
سلام میخواستم بگم شرایط الان کنکور خیلی سخته واقعاً فشار عصبی زیادی به ما وارد میشه😢 من امسال یازدهمم رو تموم کردم و برای کنکور سال بعدم باید هم یازدهم و هم دوازدهم معدل خوبی بگیرم و امسال نهاییم رو زیاد خوب نبودم ریاد تلاش نکردم و فکر نمیکنم بتونم امسال هم کار خاصی بکنم دوست دارم رشتههای تاپ قبول بشم برای ۴۰۵ هم که هم باید دهم یازدهم و دوازدهم رو ترمیم کنیم شرایط خیلی زیادی مشکل نیست؟؟؟
اول از همه اینکه بچهها شما باید بدونید که شرایط همه یکسان هستش همه شما به یک اندازه زمان داشتید و کسی که از امروز کار خودش رو شروع کرده قطعاً برندهتر از کسی هست که از یک ماه بعد روز بعد و پس فردا شروع میکنه پس موفقیت خودتونو به تاخیر نندازید و از امروز شروع کنید و نگران این نباشید با برنامهریزی که در اون هم تشریحی و هم تستی کار شده باشه ما میتونید سال دیگه همزمان یازدهم و دوازدهم رو ترمیم ودر کنکورتون هم موفق باشید
سلام من توی حل مسائل فیزیک مشکل دارم و نمیدونم چطور باید روشهای حل رو یاد بگیرم. میخونم میرم سراغ سوالا ولی هیچی بلد نیستم.
سلام، برای موفقیت در این درس باید روش مطالعه آن را یاد بگیرید برای اینکار مقاله روش مطالعه فیزیک کنکور را مطالعه کنید.
من همیشه مشکل در مدیریت زمان داشتم و همیشه احساس میکردم که وقت کافی برای همه کارهام ندارم. چه راهکارهایی برای بهبود مدیریت زمان پیشنهاد میکنید؟🤔
سلام، با برنامه ریزی کارها و حذف کارهای غیرضروری و بیهوده می توانید به تمام برنامه خودتان وقت کافی داشته باشید برای مدیریت زمان کارهای غیرضروری و بیهوده مثل چک کردن مداوم گوشی و یا چرخیدن در صفحات مجازی را شناسایی کنید سپس این کارها را به تدریج کم و حذف کنید تا به کارهای واجب تر وقت کافی داشته باشید همچنین برای کارهای خودتان اولویت بندی داشته باشید تا به ترتیب اولویت آن ها را انجام دهید.
من دنبال راهکار برای افزایش حافظه میگردم. چه تمرینهایی رو پیشنهاد میکنید؟
سلام استراحت کافی، تغذیه مناسب، مطالعه مستمر، ورزش و مدیتیشن از روش های خوبی در جهت افزایش حافظه می باشد.