Search
Generic filters
نوع محتوا
همه
نوشته‌ها
اخبار
جزوات
گام به گام ها
نمونه سوالات
جزوات استخدام
محصولات

شروع از شهریور برای کنکور

داوطلبان کنکور همیشه به دنبال این هستند که بهترین زمان شروع برای مطالعه کنکوری از چه زمانی است و باید چه مواردی را رعایت کنند تا بهترین نتیجه را داشته باشند.

شهریور، یک زمان طلایی و مهم برای شروع مطالعه برای کنکور است.

اگر شما هم از خود می‌پرسید:

  • چگونه از شهریور برای کنکور بخوانم؟
  • شروع مطالعه از ظهریور برای کنکور برای هر سطح درسی به چه شکل است؟
  • نکات مهم برنامه‌ریزی کنکور از شهریور کدام است؟

و مواردی مانند این، پس این مقاله برای شماست! تا انتها همراه ما باشید و تمامی نکات مهمی که باید بدانید را با دقت مطالعه کنید!

اگر می خواهید هر چه سریع تر از شهریور برای کنکور شروع کنید کافیست روی لینک زیر کلیک کرده و فرم را پر کنید اما پیشنهاد می کنیم برای داشتن شروعی خفن از شهریور برای کنکور تا آخر این مقاله مطالعه کنید.

شروعی خفن از شهریور برای کنکور با مشاوره تخصصی رتبه برترهای کنکور

احساس می‌کنی تابستون رو از دست دادی و دیگه نمی‌تونی موفق بشی؟ اشتباه نکن! شهریور بهترین زمان برای یه شروع جدیه؛ چون هنوز فرصت داری مسیرتو بسازی و با یه برنامه حرفه‌ای خودتو به بقیه برسونی.

اگه واقعاً تصمیم گرفتی امسال نتیجه بگیری، فقط کافیه از مشاورای دورخیز کمک بگیری. یه برنامه اختصاصی و پیگیری منظم می‌تونه مسیر موفقیتتو روشن کنه. همین حالا فرم رو پر کن تا باهات تماس بگیریم.💙

targer trans

راهبرد شروع از شهریور برای کنکور

شروع مطالعه از شهریور برای کنکور زمانی مناسب و طلایی برای داوطلبان کنکور است. شما در این مدت زمان کافی برای برنامه‌ریزی، یادگیری چگونگی مطالعه کنکوری و آمادگی برای سال تحصیلی جدید را دارید. این کار به شما اجازه می‌دهد که زودتر با نحوه برنامه‌ریزی و مطالعه کنکوری آشنا شوید و در مدت زمان کوتاه مناسبی به آمادگی برسید. اما رسیدن به تمام این اهداف بستگی به نحوه برنامه‌ریزی و مدیریت زمان توسط شما دارد. بسته به سطح درسی شما، در ادامه برای شروع مطالعه کنکور از شهریور راهکارهایی را آورده‌ایم.

شروع از شهریور برای کنکور با پایه ضعیف

با شروع سال تحصیلی، شما باید علاوه بر مطالعه موارد کنکوری، مباحث درسی جدید سال دوازدهم را هم یاد بگیرید و مطالعه کنید. پس اگر مباحث پایه‌های دهم و یازدهم را به طور کامل بلد نیستید و به اصطلاح باید شروع از صفر برای کنکور داشته باشید، از این فرصت به خوبی استفاده کنید.

در ابتدا باید دروس و مباحث دهم و یازدهم را دسته‌بندی کنید، بر اساس اهمیت و میزان تسلط شما بر آن‌ها، از زیاد به کم، مرتب کنید. بعد از آن باید به سراغ دروس مهم‌تر و دارای ضعف بیشتر بروید. حواستان باشد که بدون برنامه‌ریزی دقیق و اصولی دروس، نمی‌توانید به تسلط درستی برسید و مطالعه پربازدهی نخواهید داشت.

در این جدول، پیش‌نیازهایی که باید مطالعه کنید تا پایه درسی‌تان قوی شود را آورده‌ایم:

پیش نیازهای شروع از شهریور برای کنکور با پایه ضعیف
پیش نیازهای شروع از شهریور برای کنکور با پایه ضعیف

شما با تقویت پایه خود از شهریور، با شروع سال تحصیلی باید دروس و مباحث جدید دوازدهم را در برنامه‌ریزی خود اضافه می‌کنید و نگرانی بابت دروس پایه ندارید. به دلیل سطح ضعف درسی، بهتر است ابتدا به سراغ تست‌زنی و آزمون نروید و تنها مطالعه و یادگیری داشته باشید.

شروع از شهریور برای کنکور با پایه متوسط

اگر پایه متوسطی دارید، به این معنی است که دروس و مباحث دهم و یازدهم را بلد هستید، اما نیاز به مرور و تمرین دارید.

بازهم برای برنامه‌ریزی باید ابتدا مباحث و دروس دو پایه را دسته‌بندی کرده و بر اساس اهمیت و سطح درسی شما آن‌ها منظم کنید و مطالعه و مرور انجام بدهید. به دلیل داشتن آمادگی نسبی، بهتر است که علاوه بر مرور مباحث، کم‌کم به سراغ تست‌زنی و جمع‌بندی هم بروید. یعنی سعی کنید مباحثی که مرور می‌کنید را خلاصه‌نویسی و نکته‌برداری کنید تا به جمع‌بندی شما در آینده نزدیک کمک کند.

شما فرصت کافی را دارید و می‌توانید با استفاده از یک برنامه‌ریزی درست و اصولی نه تنها برای یادگیری مباجث پایه جدید آماده شوید، بلکه نحوه مطالعه و تست‌زنی کنکوری را هم یاد بگیرید و کارتان در سال تحصیلی راحت‌تر شود.

شروع از شهریور برای کنکور با پایه قوی

اگر که پایه‌ی قوی‌ای در دروس دهم و یازدهم دارید، شروع برای کنکور از شهریور یک فرصت بسیار مناسب برای شماست و شما می‌توانید به سطح آمادگی بالایی در مباحث پایه رسیده و شروع به آمادگی برای کنکور کنید.

در مرحله اول شما باید با یک برنامه‌ریزی درست و دسته‌بندی‌شده، مباحث پایه را جمع‌بندی کنید. چون پایه قوی دارید پس نیاز به مطالعه زیاد ندارید و با یک مرور کوتاه و جمع‌بندی کامل می‌توانید به تسلط کامل بر مباحث رسیده و تنها در طی سال کنکور، جمع‌بندی‌های بیشتری داشته باشید تا مباحث را فراموش نکنید و برای تست و آزمون بهتر یادبگیرید.

بعد از این بهتر است از منابع کنکوری که در سطح مناسبی برای شروع قرار دارند استفاده کنید. تست‌زنی و نکته‌برداری را آغاز کرده و کم‌کم با نوع تمرین و مطالعه کنکوری آشنا شوید. این کار به شما کمک می‌کند تا حجم درسی‌ای که در سال تحصیلی با آن موجه می‌شوید کمتر بشود و سطح آمادگی بالاتری نسبت به بقیه در سال کنکور داشته باشید. اما یادتان باشد که به دلیل پایه قوی، شروع مطالعه و تست‌زنی را به عقب نیاندازید.

برنامه ریزی کنکور از شهریور
برنامه ریزی کنکور از شهریور را بر اساس سطح درسی خود انجام بدهید.

اگر شما هم می خواهید شروعی فوق العاده از شهریور داشته باشید کافیست روی لینک زیر کلیک کرده و فرم را پر کنید.💓

شروعی خفن از شهریور برای کنکور با مشاوره تخصصی رتبه برترهای کنکور

احساس می‌کنی تابستون رو از دست دادی و دیگه نمی‌تونی موفق بشی؟ اشتباه نکن! شهریور بهترین زمان برای یه شروع جدیه؛ چون هنوز فرصت داری مسیرتو بسازی و با یه برنامه حرفه‌ای خودتو به بقیه برسونی.

اگه واقعاً تصمیم گرفتی امسال نتیجه بگیری، فقط کافیه از مشاورای دورخیز کمک بگیری. یه برنامه اختصاصی و پیگیری منظم می‌تونه مسیر موفقیتتو روشن کنه. همین حالا فرم رو پر کن تا باهات تماس بگیریم.💙

targer trans

 

نکات مهم شروع از شهریور برای کنکور

باید بدانید که چند نکته مهم درباره شروع مطالعه کنکور از شهریور وجود دارد که باید آن‌ها رعایت کنید:

تصمیم جدی بگیرید

به طور جدی و قطعی، به این تصمیم برسید که می‌خواهید شروع برای کنکور از شهریور را در برنامه خود داشته باشید و حتما این کار را به طور کامل انجام می‌دهید. باید بدانید که با شروع از شهریور، شما ار نیمی از داوطلبان کنکور جلو می‌افتید و پایه‌ی قوی‌تر درسی نسبت به آن‌ها خواهید داشت. علاوه بر آن، زودتر برای مطالعه و تمرین کنکور آماده و آشنا می‌شوید و در طول سال تحصیلی کار شما راحت‌تر می‌شود.

برنامه‌ریزی صحیح داشته باشید

برنامه‌ریزی، از بااهمیت‌ترین مسائلی است که باید در سال کنکور آن را انجام بدهید. بدون برنامه‌ریزی، شما سردرگم می‌شوید و نظم خاصی در مطالعه و یادگیری نخواهید داشت. در نتیجه به بازدهی خوبی نمی‌رسید و احتمال موفقیت شما خیلی کم خواهد شد.

اما یک برنامه‌ریزی درست و اصولی، به کار شما نظم می‌دهد و مدیریت آن را راحت‌تر می‌کند. پس بهتر می‌توانید مطالعه و یادگیری خود را انجام داده و بازدهی خوبی داشته باشید. در اینجا برای شما مراحل اصولی و صحیح برنامه‌ریزی کنکور 1405 به سبک رتبه برترها را آورده‌ایم:

مراحل برنامه ریزی کنکور از شهریور
مراحل برنامه ریزی کنکور از شهریور

برنامه‌ریزی خوبی که نتوانید آن را درست انجام بدهید فایده ندارد. باید علاوه بر داشتن برنامه، آن را به درستی و به صورت مستمر انجام بدهید. اگر وقفه در آن هم ایجاد شد به سرعت به روند قبلی برگردید.

منابع مناسبی را انتخاب کنید

منبع اصلی شما برای کنکور کتاب درسی است. اما بعد از یادگیری و مطالعه کامل آن، باید از منابع جانبی کنکوری استفاده کنید تا شما را به سطحی که در کنکور نیاز است برساند. این منابع شامل، درسنامه، نکات مهم و خلاصه دروس، تست تالیفی و کنکور، جمع‌بندی دروس، آزمون آزمایشی و… هستند. بسته به نیاز خودتان، از بهترین منابع کنکور 1405 استفاده کنید تا برنامه‌ریزی درسی خود را کامل کرده و به بیشترین آمادگی برای سطح سوالات و مباحث کنکوری برسید.

عادات خوب ایجاد کنید

در سال کنکور برای اینکه بتوانید آن را به خوبی پشت سر بگذارید، علاوه بر عادات درسی خوب، باید عادات خوب دیگری هم در سبک زندگی خود ایجاد کنید.

تغذیه مناسب داشته باشید، ساعت خواب خود را تنظیم کرده و بی‌خوابی یا پرخوابی نداشته باشید، استراحت کافی و مناسب داشته باشید، اوقات فراغت برای خود در نظر بگیرید، روابط خانوادگی، روابط اجتماعی و دوستانه‌ی خود را طوری مدیریت کنید که به مطالعه و درس شما آسیب نزند، مکان و زمان مناسب مطالعه را پیدا کنید، ورزش و مدیتیشن انجام بدهید، بین مدرسه و کنکور تعادل ایجاد کنید و مواردی مانند این‌ها همه از عاداتی هستند که باید در این سال در خودتان ایجاد کنید.

نکات مهم شروع از شهریور برای کنکور
نکات مهم شروع از شهریور برای کنکور

از تکنیک‌های مطالعه و تست‌زنی کنکوری استفاده کنید

مطالعه، تمرین، تست‌زنی و مرور و… را همگی باید به گونه‌ای انجام بدهید که مناسب کنکور باشد. پس باید از تکنیک‌های کنکوری استفاده کنید. این تکنیک‌ها بر اساس سطح سوالات و مباحث کنکوری در سال‌های مختلف و بر اساس تجربه به دست آمده است. پس بازدهی مناسب و خوبی خواهند داشت. علاوه بر آن، این نکات کار شما را برای یادگیری راحت کرده و شما را به سطح بالای درسی می‌رساند.

تکنیک‌های مطالعه و مهم‌ترین تکنیک‌های تست‌زنی کنکوری می‌توانیداز طریق منابع مکتوب، اساتید مدرسه یا کلاس‌های کنکوری یاد بگیرید. علاوه بر آن در فضای مجازی یا مانند این‌ها هم این نکات وجود دارند که به سادگی می‌توانید به آن‌ها دسترسی پیدا کرده و استفاده کنید.

در اینجا برای شما مقالات روش مطالعه دروس دورخیز را آورده‌ایم که حتما به آن‌ها سر بزنید!

آزمون‌های آزمایشی را فراموش نکنید

آزمون بهترین موقعیت برای محک زدن خودتان است. اگر می‌خواهید ببینید که آیا مطالعه درستی داشتید و می‌توانید از پس سوالات و مباحث کنکور بربیایید، پس حتما باید در بهترین آزمون‌های آزمایشی شرکت کنید تا ببینید که نتیجه مطلوبی می‌گیرید یا نه. علاوه بر آن این آزمون‌ها خودشان یکی از موارد یادگیری بیشتر و بهتر برای کنکور به شما می‌آیند.

امتحانات نهایی را جدی بگیرید

تاثیر قطعی و مستقیم امتحانات نهایی بر نتیجه کنکور را فراموش نکنید. درست است که باید برای کنکور مطالعه داشته باشید و تمرین کنید، اما نباید دروس درسی پایه دوازدهم را تنها به صورت تستی و کنکوری بخوانید. از مطالعه تشریحی برای آن‌ها غافل نباشید. اگر که مفهومی خواندن برای کنکور را در برنامه درسی خود رعایت کنید، هم برای کنکور و هم برای امتحانات نهایی به خوبی آماده خواهید شد.

 

داشتن مشاور کنکور برای شروع از شهریور اهمیت دارد؟

قطعا هماهی یک مشاور باتجربه در مسیر کنکور به شما کمک بزرگی می‌کند. شما می‌توانید جواب سوال چگونه از شهریور برای کنکور بخوانم؟ را به راختی از مشاور خود بگیرید! مشاوران کنکور برای تمامی این موقعیت‌ها آموزش دیده‌اند و بهترین راهکارهای برنامه‌ریزی، مطالعه، یادگیری، تست و تمرین، سبک زندگی و… را می‌دانند و به شما آموزش می‌دهند. پس با داشتن مشاور برای شروع مطالعه از شهریور کار شما اصولی و راحت‌تر خواهد بود.

مشاوره شروع مطالعه از شهریور برای کنکور
داشتن مشاوره برای شروع مطالعه از شهریور برای کنکور به شما کمک می‌کند.

 

خلاصه شروع از شهریور برای کنکور

در این مقاله به سوال چگونه از شهریور برای کنکور بخوانم؟ پاسخ دادیم.

اگر از خود می‌پرسید برای کنکور از کجا شروع کنیم؟ باید بدانید که شروع از شهریور یک فرصت طلایی و مهم است که نباید آن را از دست بدهید. در هر سطح درسی‌ای که باشید، با استفاده از این زمان آزاد می‌توانید یک مرور و جمع‌بندی درست و مناسب از دروس پایه داشته باشید و بعد در سال تحصیلی با آمادگی بالا به سراغ یادگیری دروس پایه جدید و آمادگی کنکوری بروید.

شروعی خفن از شهریور برای کنکور با مشاوره تخصصی رتبه برترهای کنکور

احساس می‌کنی تابستون رو از دست دادی و دیگه نمی‌تونی موفق بشی؟ اشتباه نکن! شهریور بهترین زمان برای یه شروع جدیه؛ چون هنوز فرصت داری مسیرتو بسازی و با یه برنامه حرفه‌ای خودتو به بقیه برسونی.

اگه واقعاً تصمیم گرفتی امسال نتیجه بگیری، فقط کافیه از مشاورای دورخیز کمک بگیری. یه برنامه اختصاصی و پیگیری منظم می‌تونه مسیر موفقیتتو روشن کنه. همین حالا فرم رو پر کن تا باهات تماس بگیریم.💙

targer trans

پاسخ به سوالات متداول درباره شروع از شهریور برای کنکور

  1. آیا شروع از شهریور برای کنکور دیر است؟

    شروع از شهریور برای کنکور نه تنها دیر نیست، بلکه یک فرصت عالی برای برنامه‌ریزی دقیق و شروعی هدفمند است. با رعایت اصول برنامه‌ریزی، مرور و تست‌زنی منظم، می‌توانید به آمادگی خوبی برسید و حتی نسبت به خیلی از داوطلبان جلوتر باشید.

  2. چگونه از شهریور برای کنکور بخوانم تا موفق شوم؟

    برای موفقیت با شروع از شهریور، ابتدا باید سطح درسی خود را ارزیابی کنید و براساس آن برنامه‌ریزی کنید. سپس با تمرکز روی مباحث پایه و مرور دروس و شروع تست‌زنی تدریجی، پیشرفت کنید. ایجاد عادات مطالعه منظم، استفاده از منابع مناسب و شرکت در آزمون‌های آزمایشی نیز اهمیت زیادی دارد.

  3. ساعت مطالعه برای شروع کنکور از شهریور ماه چقدر باید باشد؟

    تعداد ساعت مطالعه به سطح آمادگی و توان هر داوطلب بستگی دارد، اما به طور کلی توصیه می‌شود روزانه حداقل ۶ تا ۸ ساعت مطالعه با تمرکز و کیفیت بالا انجام شود تا بتوانید تمام مباحث را پوشش داده و برای آزمون‌ها آماده شوید.

ارسال نظر

نظر شما با موفقیت ثبت شد و پس از تأیید نمایش داده خواهد شد.

52 نظر

  • Avatar
    Sanaa 1 شهریور 1404 - 14:02

    سلام وقتتون بخیر . من دانش آموز تجربیم . و امسال میرم دوازدهم . بنظرتون اگه از همین شهریور شروع کنم واسه کنکور میتونم دهم و یازدهم رو جمع کنم تو این مدت؟ و میتونم رشته هایی مثل فیزیوتراپی یا پرستاری بیارم؟:) پایه ام متوسطه تقریبا

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 3 شهریور 1404 - 18:17

      سلام چه خوب که از الان می خواید یه استارت جدی داشته باشید بله چراکه نه با یک برنامه ریزی اصولی می تونید رشته های خوبی رو قبول بشید فقط یادتون نره کمک گرفتن از مشاور می تونه مسیرتون رو هموارتر و راحت تر کنه، موفق باشی.💪

  • Avatar
    سنا 1 شهریور 1404 - 14:00

    سلام وقتتون بخیر . من دانش آموز تجربیم . و امسال میرم دوازدهم . بنظرتون اگه از همین شهریور شروع کنم واسه کنکور میتونم دهم و یازدهم رو جمع کنم تو این مدت؟ و میتونم رشته هایی مثل فیزیوتراپی یا پرستاری بیارم؟:) پایه ام متوسطه تقریبا

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 3 شهریور 1404 - 18:17

      سلام چه خوب که از الان می خواید یه استارت جدی داشته باشید بله چراکه نه با یک برنامه ریزی اصولی می تونید رشته های خوبی رو قبول بشید فقط یادتون نره کمک گرفتن از مشاور می تونه مسیرتون رو هموارتر و راحت تر کنه، موفق باشی.💪

  • Avatar
    سامان 14 مرداد 1404 - 10:03

    سلام خسته نباشید خیلی ممنون از مقاله مفیدتون. فقط یه سوال دارم، منابعی که معرفی کردید برای شروع برای کنکور از شهریور کافیه؟ یا لازمه کلاس هم بریم؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:38

      سلام سامان عزیز. اگر منابع معرفی‌شده رو با دقت استفاده کنی، به‌ویژه اگه پایه قوی یا متوسط داری، فعلاً نیازی به کلاس نداری. ولی اگر نیاز به راهنمایی بیشتر داشتی، داشتن مشاور یا کلاس کمکی می‌تونه روند شروع مطالعه برای کنکور از شهریور رو برات آسون‌تر کنه.

  • Avatar
    niyaz 13 مرداد 1404 - 16:24

    سلام. من عاشق برنامه‌ریزی‌ام و فقط دنبال یه ساختار اصولی بودم. مقاله‌تون هم کاربردی بود هم ساده. فقط یه سوال: برای شروع کنکور از شهریور ماه تست رو از کی شروع کنیم؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:39

      سلام نیاز جان خوشحالیم که مقاله برات مفید بوده! بستگی به سطح درسی‌ت داره. اگر پایه‌ت قویه، می‌تونی از همین الان تست‌زنی رو شروع کنی. اگر متوسطی، بعد از مرور اولیه. برای جزئیات بیشتر، حتماً قسمت‌های مربوط به پایه قوی و متوسط رو تو مقاله دوباره بخون 🌸

  • Avatar
    شیدا 13 مرداد 1404 - 11:13

    واقعاً حالم از خودم بهم می‌خوره چرا از تیر و مرداد شروع نکردم! الانم فکر می‌کنم دیگه دیر شده. ولی خب مقاله‌تون گفت شروع از شهریور برای کنکور هنوز امید داره… واقعاً حقیقت داره یا فقط انگیزشی‌یه؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:39

      سلام شیدا جان، درکت می‌کنیم و مطمئن باش که این حس رو خیلی‌ها تجربه می‌کنن. اما باید بدونی که مقاله صرفاً انگیزشی نیست، بلکه بر اساس تجربیات دانش‌آموزای واقعی نوشته شده. با یک برنامه جدی برای شروع برای کنکور از شهریور می‌تونی از همین حالا برگردی به مسیر و حتی بهتر از قبل نتیجه بگیری. از امروز شروع کن، نه از فردا.

  • Avatar
    sina.ss 13 مرداد 1404 - 04:00

    سلام وقتتون بخیر. من پایه یازدهمم ولی می‌خوام از الان خودم رو برای کنکور آماده کنم. شروع مطالعه برای کنکور از شهریور برای من که هنوز دوازدهم نیستم هم خوبه؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:40

      سلام سینا جان. آفرین به انگیزه‌ات! بله قطعاً. اتفاقاً شروع از شهریور برای کنکور برای پایه‌ی شما می‌تونه خیلی کارساز باشه چون وقت بیشتری برای مرور پایه داری. بخش نکات برنامه‌ریزی توی مقاله مخصوصاً برای شما خیلی مفیده.

  • Avatar
    سیما 12 مرداد 1404 - 11:03

    سلام. من پایه‌ام ضعیفه و می‌خوام تازه شروع برای کنکور از شهریور رو انجام بدم. آیا هنوز امیدی هست که رشته خوبی بیارم؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:40

      سلام سیما جان، قطعاً بله! خیلی از رتبه‌های برتر از شهریور برای کنکور خوندن و با تمرکز روی مباحث پرتکرار و تست‌زنی منظم تونستن موفق بشن. مهم اینه که همین امروز شروع کنی 😊

  • Avatar
    milad 11 مرداد 1404 - 21:05

    مقاله‌تون عالی بود. فقط یه سوال دارم، کسی که تازه داره شروع از شهریور برای کنکور رو تجربه می‌کنه، باید اول کدوم درس‌ها رو بخونه؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:41

      سلام میلاد جان ممنون از لطف‌تون. برای شروع بهتره دروسی رو انتخاب کنی که هم اهمیت بیشتری دارن و هم برایت جذاب‌ترن، تا به ریتم مطالعه عادت کنی. بعد می‌تونی برنامه‌ت رو کامل‌تر و جامع‌تر کنی.

  • Avatar
    امیر 11 مرداد 1404 - 17:26

    واقعاً ممنون از مقاله خوبتون. من امسال تصمیم گرفتم شروع از شهریور برای کنکور رو جدی بگیرم. به‌نظرتون تو این مدت میشه نتیجه خوبی گرفت؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:41

      سلام بله امیر عزیز، شروع مطالعه برای کنکور از شهریور با برنامه‌ریزی دقیق و پیوستگی می‌تونه خیلی نتیجه‌بخش باشه، مخصوصاً اگر تمرکزت روی نقاط ضعف و مرور منظم باشه. موفق باشی!

  • Avatar
    کوثر 10 مرداد 1404 - 14:52

    مدرسه‌ی ما در تابستون دروس دوازدهم رو شروع به تدریس کرده که زودتر از سال تحصیلی تموم بشن. شروع از شهریور رو به چی اختصاص بدم؟ مرور پایه یا جلو رفتن با دوازدهم؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 10 مرداد 1404 - 21:59

      سلام کوثرجان🌞
      اگر مدرسه‌تون زودتر از سال تحصیلی دوازدهم رو شروع کرده، اولویت با هماهنگی با مدرسه‌ست. ولی در کنار اون حتماً مرور پایه رو هم در برنامه بذار. یک برنامه دو‌سویه (پایه + دوازدهم) بهت کمک می‌کنه از شهریور درست و مؤثر شروع کنی.

  • Avatar
    نازنین 10 مرداد 1404 - 13:37

    برای شروع از شهریور اگر از موسسه شما بخوایم مشاوره دریافت کنیم شرایطش به چه شکل هست؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 10 مرداد 1404 - 22:03

      سلام نازنین عزیز🌱
      بله حتماً! برای شروع قوی از شهریور، ما برنامه اختصاصی بر اساس سطح، زمان و منابع شما طراحی می‌کنیم. از طریق بخش مشاوره در سایت یا شماره تماس می‌تونی اطلاعات کامل‌تری دریافت کنی.

  • Avatar
    حسنا 10 مرداد 1404 - 12:44

    سلام
    در شروع از شهریور چقدر باید آزمون آزمایشی هم شرکت کنیم؟ چون مدرسه ما رو در یکی از موسسات آزمون‌های شبیه‌ساز کنکور ثبت نام کرده. مفیده؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 10 مرداد 1404 - 22:09

      سلام حسنا جان📝
      آزمون‌های شهریور اگه درست انتخاب بشن، خیلی مفیدن چون مسیرت رو منظم و انگیزه‌ت رو زیاد می‌کنن. پیشنهاد ما شرکت در آزمون‌های مرحله‌ای با تحلیل دقیق بعد از هر آزمونه. اگر مشاوره هم داشته باشی که آزمون رو با برنامه‌ت هماهنگ کنه، خیلی مؤثرتر میشه.

  • Avatar
    شیرین 10 مرداد 1404 - 09:16

    سلام من تازه تصمیم گرفتم جدی برای کنکور بخونم ولی نمی‌دونم شروع کنکور از شهریور ماه برای کسی مثل من که پایه ضعیفی داره خوبه یا نه؟ اصلاً میشه تو این مدت پیشرفت کرد؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:42

      سلام شیرین عزیز. کاملاً درسته که خیلی‌ها با پایه ضعیف از خودشون می‌پرسن چگونه از شهریور برای کنکور بخوانم؟ ولی خیالت راحت، مقاله دقیقاً برای همین سوال نوشته شده. اگر طبق بخش “شروع از شهریور برای کنکور با پایه ضعیف” پیش بری، مطمئن باش می‌تونی به‌مرور جبران کنی و حتی از خیلی‌ها جلو بزنی!

  • Avatar
    melisa 9 مرداد 1404 - 09:51

    ممنون بابت مقاله‌ی خوبتون. من همیشه فکر می‌کردم شروع از شهریور برای کنکور دیره ولی حالا فهمیدم شروع مطالعه برای کنکور از شهریور هنوز هم می‌تونه خیلی مؤثر باشه. برنامه‌ریزی پیشنهادی هم دارید؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:43

      سلام ملیسا جان خیلی خوشحالیم که مقاله برات مفید بوده! برای دریافت برنامه ریزی هم پیشنهاد می کنم مقاله برنامه ریزی کنکور 1405 از شهریور رو مطالعه کنی 🌟

  • Avatar
    آرتین 8 مرداد 1404 - 10:02

    سلام وقتتون بخیر برای کسی که الان می‌خواد شروع کنکور از شهریور ماه داشته باشه، روزی چند ساعت مطالعه لازمه؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:44

      سلام آرتین جان، بستگی به پایه‌ت داره، اما به‌طور میانگین با ۶ تا ۸ ساعت مطالعه در روز و تمرکز روی مباحث مهم، می‌تونی یه جهش جدی تو عملکردت داشته باشی. مهم‌تر از ساعت، کیفیت مطالعه‌ست.

  • Avatar
    ارغوان 7 مرداد 1404 - 12:26

    سلام، من دیپلم گرفتم ولی قصد دارم دوباره برای کنکور بخونم. به نظرتون شروع از شهریور برای کنکور می‌تونه برای من هم مفید باشه یا خیلی دیر شده؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:44

      سلام ارغوان جان اصلاً دیر نشده! اتفاقاً شما چون وقت آزاد بیشتری نسبت به دانش‌آموزهای مدرسه‌ای داری، می‌تونی با یک برنامه دقیق، خیلی خوب از شهریور برای کنکور شروع کنی. بخش نکات برنامه‌ریزی رو از دست نده، کلی نکته کاربردی داره!

  • Avatar
    mina 7 مرداد 1404 - 09:38

    سلام. خواستم بگم من از خرداد می‌خواستم شروع کنم، بعد گفتم بذار بعد تولدم، بعد گفتم محرم شروع کنم، حالا رسیدیم به شهریور… 😅 دیگه گفتم ببینیم شروع کنکور از شهریور ماه واقعاً شدنی هست یا نه!

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:45

      سلام مینا جان چقدر کامنتت بامزه و آشنا بود! نگران نباش، ما این مقاله رو دقیقاً برای همین لحظه‌هایی نوشتیم که با خودت می‌گی «دیگه وقتشه!» اتفاقاً شروع از شهریور برای کنکور یه زمان طلاییه؛ فقط کافیه این بار ادامه بدی و جا نزنی!

  • Avatar
    sina 7 مرداد 1404 - 06:53

    سلام خوبین؟ من از اول تابستون تنبلی کردم و هی عقب انداختم. الان به خودم اومدم ولی نمی‌دونم از کجا باید شروع کنم. واقعاً با شروع از شهریور برای کنکور میشه موفق شد؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:45

      سلام سینا جان آفرین که بالاخره تصمیم گرفتی بلند شی و بجنگی! بله قطعاً. توی مقاله دقیقاً گفتیم که شروع مطالعه برای کنکور از شهریور اگر با برنامه‌ریزی درست باشه، خیلی‌ها رو به رتبه‌های عالی رسونده. مهم‌ترین چیز، “ادامه دادن” هست، نه زمان شروع.

  • Avatar
    حمیدی 6 مرداد 1404 - 11:19

    سلامم یه سوال مهم! من همیشه برنامه می‌نویسم ولی اجراش نمی‌کنم. با اینکه می‌دونم شروع از شهریور برای کنکور چقدر مهمه، ولی نمی‌دونم چطور پیوسته ادامه بدم!

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:47

      سلام جناب حمیدی تو تنها نیستی، خیلی‌ها با این مشکل مواجه هستن. مقاله‌مون قسمت‌های زیادی درباره نظم، اراده و عادت‌سازی داره. پیشنهاد می‌کنیم از همون قسمت “عادات خوب ایجاد کنید” شروع کنی. برنامه‌ریزی باید قابل اجرا و واقع‌بینانه باشه تا بتونی بهش وفادار بمونی.

  • Avatar
    sajad 4 مرداد 1404 - 03:44

    سلام خسته نباااشین قسم می‌خورم که مقاله‌تون بهترین جواب به سوال این روزام بود: چگونه از شهریور برای کنکور بخوانم؟ بالاخره به جوابش رسیدم دمتون گرم

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:47

      سلام سجاد جان خیلی خوشحالیم که بالاخره پیدامون کردی! 😍 از همین امروز شروع کن، قول می‌دیم اگه طبق این مقاله پیش بری، از خیلیا جلو می‌زنی. ما هم کنارت هستیم تا بتونی یه شروع از شهریور برای کنکور حرفه‌ای و پربازده داشته باشی.

  • Avatar
    پروانه 2 مرداد 1404 - 22:24

    سلام من مرداد تازه استارت زدم و راستش کلی استرس داشتم که دیر شده باشه… ولی با خوندن این مقاله و چک کردن برنامه پیشنهادی‌اش خیلی امیدوار شدم. فقط یه سوال دارم، برای کسی که پایه‌اش ضعیفه از کجا شروع کنه بهتره؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:48

      سلام پروانه عزیز. خیلی خوشحالیم مقاله برات مفید بوده. برای شروع از شهریور با پایه ضعیف، پیشنهاد می‌کنیم ابتدا با مفاهیم پایه‌ای دروس اختصاصی شروع کنید. برنامه پیشنهادی داخل مقاله دقیقاً برای همین دسته داوطلب‌ها طراحی شده 😊

  • Avatar
    s.m 2 مرداد 1404 - 15:00

    سلام من یه سوال دارم! آیا شروع مطالعه برای کنکور از شهریور برای دانش‌آموزایی که پایه‌شون خوبه هم کاربرد داره؟ یا فقط برای کسایی هست که می خوان تازه شروع کنند؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:48

      سلام خیلی سوال خوبی پرسیدی! اتفاقاً اگر پایه‌ قوی داری، شروع از شهریور برای کنکور نه‌تنها مفیده، بلکه فرصت طلاییه برای جمع‌بندی و تسلط بیشتر. حتماً بخش “شروع از شهریور برای کنکور با پایه قوی” رو با دقت بخون، کلی نکته‌ی حرفه‌ای داره!

  • Avatar
    setare 1 مرداد 1404 - 16:39

    سلام وقتتون بخیر راستش تا الان خیلی سردرگم بودم که برای کنکور از کجا شروع کنم؟ ولی مقاله‌تون خیلی دقیق و کامل بود. فقط یه سوال، با شروع از شهریور برای کنکور میشه هم روی دروس پایه تمرکز کرد هم دوازدهم؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:49

      سلام دقیقاً ستاره عزیز! یکی از مزیت‌های بزرگ شروع برای کنکور از شهریور اینه که فرصت داری مباحث پایه رو جمع‌وجور مرور کنی و بعد هم‌زمان با شروع مدرسه، روی دوازدهم تمرکز کنی. اینطوری هیچ بخشی عقب نمی‌مونه.

  • Avatar
    درسا 1 مرداد 1404 - 10:15

    سلام. پسر من امسال کنکور داره ولی هنوز خیلی جدی شروع نکرده. می‌خواستم بدونم آیا شروع از شهریور برای کنکور می‌تونه براش کافی باشه؟ خیلی نگرانم که عقب نیفته.

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 15 مرداد 1404 - 06:49

      سلام دورخیزی عزیز. نگرانی‌تون کاملاً طبیعیه اما خوشبختانه شروع کنکور از شهریور ماه هنوز هم فرصت خوبی برای شروع جدی هست. اگر با یک برنامه‌ریزی اصولی جلو برن و از همین حالا اقدام کنن، می‌تونن کاملاً به نتیجه برسند. مقاله‌ی ما دقیقاً برای همین شرایط نوشته شده، حتما با پسرتون مرورش کنید.

  • Avatar
    حمید 26 تیر 1404 - 21:09

    وقتتون بخیر
    برای شروع مطالعه کنکور از شهریور پایه یازدهم انسانی چه منابعی رو بهتره که برای مطالعه و تست داشته باشیم؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 27 تیر 1404 - 06:34

      سلام چقدر خوب که به فکر شروع از شهریور برای کنکور هستید برای اطلاع مقاله بهترین منابع کنکور رو مطالعه کنید.

  • Avatar
    صنم 26 تیر 1404 - 20:15

    سلام
    آیا برنامه ریزی کنکور از شهریور رو در خدمات مشاوره شما می‌تونیم دریافت کنیم؟

    • Avatar
      سردبیر دورخیز ویرایشگر 26 تیر 1404 - 21:15

      سلام بله برای دریافت مشاوره برای شروع از شهریور برای کنکور کافیه در فرمی که در مقاله قرار داره اطلاعاتتو ثبت کنی.

ارسال نظر

نظر شما با موفقیت ثبت شد و پس از تأیید نمایش داده خواهد شد.
فرم درخواست مشاوره
  • این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.
فرم درخواست مشاوره
  • این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.
دنبال مشاور هستی ؟

همونطوری که می‌دونی دورخیز بهترین خدمات مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی برای کنکور رو ارائه می‌کنه و حتی برای شروع جلسه اول کاملا رایگانه، پس چرا اطلاعات خودت رو برامون توی فرم نمیزنی که باهات تماس بگیریم و بتونیم توی مسیری که داری کمکت کنیم ؟ 😊

  • این قسمت برای اهداف اعتبارسنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند.