شما برای موفق شدن در کنکور ریاضی به برنامه دقیق و اصولی نیاز دارید. اما ریزه کاریهای برنامه ریزی کنکور ریاضی چه مواردی هستند؟ و روش مطالعه کاربردی و مؤثر برای موفقیت در کنکور ریاضی چیست؟ ما در این مقاله دورخیز با جواب دادن به سؤالات بالا به شما کمک میکنیم تا برنامهریزی برای کنکور ریاضی را انجام دهید و آن را اجرا کنید تا به رتبه و رشته دلخواهتان برسید. اگر هم در این راه نیاز به کمک داشتید میتوانید از خدمات مشاوره کنکور که در انتها به آنها اشاره میکنیم، استفاده کنید.
در 9 قدم برنامه ریزی کنکور ریاضی را خودت به راحتی انجام بده
شما در سال کنکور دنبال مؤثرترین روش مطالعه هستید تا بتوانید در رقابت با سایر داوطلبهای رشته ریاضی به موفقیت برسید. پس برنامهریزی برای کنکور ریاضی به شما کمک میکند تا از زمان خود به طور درست استفاده کنید. بنابراین در ادامه، 9 سؤال بسیار مهم از شما میپرسیم که جواب آنها، کلید رسیدن به موفقیت در این آزمون مهم و سرنوشتساز است و مسیر شما برای یادگیری بهتر دروس رشته ریاضی مشخص میشود.
برنامه ریزی درسی به روش رتبه های برتر دانش آموز را در مسیر مطالعه و موفقیت تحصیلی کمک می کند. این برنامه باید تخصصی و دارای فاکتورهای مهمی باشد.
ما در تیم مشاورین آکادمی دورخیز آماده ایم تا با بهترین برنامهریزی شما را تا خط پایان و رسیدن به رتبه برتر همراهی کنیم! کافیست روی دکمه زیر کلیک کنید و فرم ثبتنام را تکمیل کنید!
در برنامه ریزی کنکور ریاضی در هفته باید چند ساعت مطالعه کنم؟
در سال کنکور زمان ارزشمندترین دارایی شما است. پس باید فرصت کافی داشته باشید تا روی مباحث مهم و تستخیز کنکور ریاضی مسلط شوید. بنابراین بسته به اینکه دانشآموز دوازدهم و یا فارغالتحصیل هستید ساعت مطالعه شما کاملاً متفاوت است چون هر داوطلب شرایط خاص خودش را دارد.
اما پیشنهاد تیم مشاوره کنکور دورخیز به شما دانشآموزان پایه دوازدهم این است که در هفته 35 تا 60 ساعت به طور متمرکز مطالعه کنید و فارغالتحصیلان هم که وقت بیشتری دارند، 50 تا 70 ساعت را در هفته مطالعه کنند تا در کنکور ریاضی موفق شوند.
البته تنظیم خواب در سال کنکور مسئله بسیار مهمی است چون آمادگی شما را در اجرای برنامه ریزی کنکور ریاضی تحتتأثیر قرار میدهد.
همچنین در برنامه ریزی کنکور ریاضی علاوه بر مشخص کردن ساعت مطالعه در هفته، زمان مشخصی را برای ورزش در نظر بگیرید چون سلامت جسم و روان شما در کیفیت مطالعه مؤثر است.
چطور باید در برنامه ریزی برای کنکور ریاضی بین کار تستی و تشریحی تعادل برقرار کنم؟
شما به عنوان داوطلب کنکور ریاضی باید با تغییراتی که در برگزاری کنکور سراسری ایجاد شده است به خوبی آشنا باشید تا بتوانید برنامه ریزی کنکور ریاضی را براساس آن بنویسید.
یکی از مهمترین تغیرات، افزایش تأثیر سوابق تحصیلی در نتیجه نهایی شما است. پس باید در برنامهریزی برای کنکور ریاضی زمان خود را بین مطالعه تستی و تشریحی تقسیم کنید.
در ادامه به تأثیر سوابق تحصیلی در قبولی شما اشاره میکنیم:
- 1403: 50 درصد تأثیر معدل امتحانات نهایی پایه دوازدهم
- ۱۴۰۴: 60 درصد تأثیر معدل امتحانات نهایی پایه یازدهم و دوازدهم
- 1405: 60 درصد تأثیر معدل امتحانات نهایی سه پایه متوسطه دوم
ایجاد تعادل در مطالعه تستی و تشریحی از نکات مهمی است که قبولی شما در امتحانات نهایی به آن بستگی دارد، پس در کنار یادگیری فنون تستزنی، پاسخ تشریحی سؤالات را هم یاد بگیرید.
در برنامهریزی برای کنکور ریاضی به هر درس باید چقدر زمان بدهم؟
در این بخش به ضرایب دروس تخصصی کنکور ریاضی و ضرایب دروس سوابق تحصیلی اشاره میکنیم. بنابراین در برنامه ریزی کنکور ریاضی این موارد را مورد توجه قرار دهید.
همچنین برنامهریزی را براساس بودجهبندی کنکور ریاضی بنویسید تا بتوانید به سطح تسلط لازم برسید.
ضرایب دروس تخصصی کنکور ریاضی شامل این موارد هستند:
- ریاضی: 12
- فیزیک: 9
- شیمی: 7
ضرایب دروس سوابق تحصیلی کنکور ریاضی شامل این موارد هستند:
- فارسی: 18/64
- عربی: 7/8
- دین و زندگی: 14/23
- زبان انگلیسی: 10/17
- سلامت و بهداشت: 2/96
- علوم اجتماعی: 2/2
- ریاضی: 4/96
- هندسه: 5/82
- حسابان: 9/86
- فیزیک: 13/98
- شیمی: 9/41
سهم دروس عمومی و اختصاصی در نمره کل سوابق تحصیلی کنکور ریاضی شامل این موارد هستند:
- 1402: 40 درصد (عمومی 26 و تخصصی 14 درصد)
- 1403: 50 درصد (عمومی 22 و تخصصی 28 درصد)
- 1404 به بعد: 60 درصد (عمومی و تخصصی هر دو 30 درصد)
براساس تغییراتی که در شرایط برگزاری کنکور ریاضی ایجاد شده است، سهم سوابق تحصیلی افزایش پیدا کرده پس باید در برنامه ریزی کنکور ریاضی خود زمان مناسبی را برای هر درس در نظر بگیرید تا نمره امتحانات نهایی شما بالا باشد.
البته در نوشتن برنامه ریزی کنکور ریاضی باید به سطح پایه تحصیلی توجه کرد یعنی اگر پایه ضعیفی دارید باید ساعات بیشتری را مطالعه کنید تا به نتیجه دلخواه خود برسید. همچنین برای داشتن یک جدول دقیق و اصولی میتوانید از نمونه برنامهریزی دورخیز استفاده کنید.
در ادامه به زمان تقریبی روزانه برای مطالعه دروس تخصصی و عمومی در برنامه ریزی کنکور ریاضی اشاره میکنیم:
- فیزیک 3 فصل 1، حرکت شتاب ثابت: 2 ساعت
- زبان 3، گرامر درس 1: 1 ساعت
- شیمی 3، مرور فصل 1: 1 ساعت و 30 دقیقه
- فارسی 3، درس 4: 45 دقیقه
چطور و چقدر تست و تمرین در برنامه ریزی کنکور ریاضی بگذارم؟
آشنایی با روش برنامهریزی حجمی و زمانی کمک میکند تا تعداد تستهای هر واحد مطالعه مشخص شود. در ادامه این دو روش را معرفی میکنیم:
- روش حجمی:
در روش حجمی، عنوان هر قسمت و تعداد صفحات آن نوشته میشود. با این کار یک دید کلی نسبت به فصل و مبحث مورد نظر دارید. اما نقطه ضعف اصلی این روش مشخص نبودن زمان هر واحد مطالعه است. یعنی به طور دقیق مشخص نیست که برای هر درس چه مدت زمانی در نظر گرفته میشود و ممکن است وقت شما تلف شود.
- روش زمانی:
در این روش علاوه بر مدت زمان، تعداد تستهای هر بخش مشخص میشود. پس میتوان گفت که این روش از نظر زمانبندی از روش مطالعه حجمی دقیقتر است. اما باز یک نقطه ضعف دارد، اینکه عناوین بخشهای مورد نظر به خوبی مشخص نیست و برنامه صرفاً زمان هر واحد درسی را تعیین میکند.
بهترین روش مطالعه و تستزنی، ترکیب دو شیوه برنامهریزی حجمی و زمانی است که عناوین هر بخش و تعداد تستهای آن به همراه مدت زمان مشخص شده نوشته میشود.
درباره اهمیت مطالعه تستی هر درس تخصصی رشته ریاضی باید اشاره کنیم که مطالعه دروس محاسباتی مثل ریاضی، فیزیک و بخش غیرحفظی شیمی، به حل تست و تمرین مداوم و پیوسته نیاز دارد تا مطالب آنها به خوبی در ذهن شما تثبیت شوند.
درمورد اهمیت مطالعه تستی هر درس عمومی رشته ریاضی هم باید بگوییم که درس عربی به حل تست نیاز دارد تا بتوانید با نمره بالا در این درس، معدل امتحانات نهایی خود را افزایش دهید.
در ادامه هم به معرفی چند نوع تست میپردازیم تا بهتر بتوانید در هر مرحله از یادگیری، روی تست مورد نظر متمرکز شوید.
- تست آموزشی
تست آموزشی به شما کمک میکند که وقتی برای بار اول مبحثی را مطالعه میکنید متوجه شوید که آیا آن بخش را به خوبی یاد گرفتهاید یا خیر. معمولاً در کتابهای کمک درسی معتبر، بعد از درسنامه تعدادی تست درباره مبحث از شما پرسیده میشود تا با مطالعه پاسخ تشریحی آنها نکته مبهمی برای شما باقی نماند.
قدم اول برای یادگیری مفهومی هر مبحث در برنامه ریزی کنکور ریاضی، حل تست آموزشی است.
- تست تثبیتی (تسلطی)
بعد از اینکه به تستهای آموزشی مسلط شدید باید تستهای تثبیتی را حل کنید. پس معمولاً وقتی چند ماه از مطالعه مبحث مورد نظر گذشت، براساس جدول برنامه ریزی کنکور ریاضی خود باید تستهای تسلطی آن مبحث را درست جواب دهید. البته فراموش نکنید که در کنار تست تثبیتی، حتماً تست آموزشی داشته باشید تا مطالب مرور شوند.
- تست ارزیابی و سنجشی
کاربرد تست ارزیابی و سنجشی وقتی است که شما از بین تستهای مهم تعدادی را علامتدار میکنید و در ارزیابی جامع به آنها جواب میدهید. پس برای اینکه شرایط آزمون شما مشابه کنکور باشد، از پاسخنامه چهار گزینهای استفاده کنید. حتماً پاسخنامه خود را به طور کامل تحلیل کنید و پاسخ تشریحی سؤالات علامتدار را دقیق بخوانید.
- تست زماندار
موقعی از تست زماندار استفاده کنید که میخواهید خود را در شرایط کنکور سراسری قرار دهید و در ساعت مشخص تستزنی را شروع کنید و با پایان زمان تعیین شده، کار تستزنی شما هم تمام میشود.
با این روش میتوانید مهارت تستزني، سرعت عمل و دقت خود را موقع خواندن صورت سؤالات و حل آنها افزایش دهید. پس در روز کنکور بهتر میتوانید جلسه را مدیریت کنید و وقت کم نمیآورید.
چون مسئله اصلی داوطلبان در روز آزمون، کمبود وقت است پس باید از قبل راه حل مؤثری برای این مشکل پیدا کنید. بنابراین شرکت در آزمونهای آزمایشی متعبر با جامعه آماری واقعی و بالا به مدیریت زمان جلسه آزمون کمک میکند و میتوانید شرایط خود را نسبت به اجرای برنامه ریزی کنکور ریاضی ارزیابی کنید و نقاط ضعف خود را در هر درس بهتر بشناسید.
برای آشنایی بیشتر با انواع تستها، پیشنهاد میکنیم این مقاله را هم مطالعه کنید.
در برنامه ریزی کنکور ریاضی من باید روزانه چند درس باشد؟
چرا باید برنامه ریزی کنکور ریاضی شما متنوع باشد؟ خب اگر در برنامهریزی کنکو ریاضی یکنواخت درس بخوانید خسته میشوید و انگیزه کافی برای ادامه مطالعه ندارید.
به همین دلیل برنامهریزی برای کنکور ریاضی متنوع کمک میکند تا همه درسهای مهم را مطالعه کنید و درسی را حذف نکنید.
متنوع درس بخوانید تا روند مطالعه یکنواخت و کسل کننده نباشد.
بنابراین به عنوان یک داوطلب کنکور ریاضی، روزهایی که مدرسه هستید 3 تا 4 درس را در برنامه ریزی کنکور ریاضی قرار دهید و روزهای تعطیل 6 تا 7 درس را در برنامهریزی برای کنکور ریاضی مطالعه کنید.
البته این تعداد درسها برای ساعت مطالعه حداکثری است و خب اگر ساعت مطالعه کمتری دارید به همین نسبت تعداد درسهای شما در برنامه ریزی کنکور ریاضی کمتر میشود.
ترفندهای مهم در برنامه ریزی کنکور ریاضی برای جلوگیری از فراموشی چیست؟
شاید یکی از مهمترین ترفندهای مؤثر در یادگیری شما مرور مطالب باشد. یعنی هرچقدر بتوانید درسها را طبق یک برنامه منظم مرور کنید، یادگیری مطالب جدید هم آسانتر میشود چون مباحث بیشتر درسها پیوسته هستند.
اما نکته مهم این است که هر درس کنکور ریاضی را باید به شیوه خاص خودش مرور کنید تا مطالعه شما نتیجهبخش باشد. به همین دلیل در ادامه به دو مورد از مهمترین روشهای مرور درسها اشاره میکنیم.
- روش بازخوانی
روش بازخوانی در یادگیری دروس حفظی مؤثر است و به تورق سریع معروف است. یعنی یکبار به طور دقیق مطالبی که خواندید را به همراه نکات هایلات شده در درسنامه و خلاصهنویسیها مرور میکنید.
بنابراین در روش بازخوانی، باید شیوه صحیح نکته برداری را به خوبی یاد بگیرید. باید مطالب مهم را یادداشت کنید و متن کتاب را رونویسی نکنید.
- روش بازیابی
درسهای محاسباتی با روش بازیابی بهتر تثبیت میشوند. در این روش مرور، باید تستهای مهم و علامتدار را دوباره حل کنید و نکات مهم آنها را در پاسخ تشریحی بخوانید. پس از هر 10 تست، نکات سؤالات مهم را در دفترچه یادداشت کنید تا مرور شما سریعتر شود.
در برنامه ریزی کنکور ریاضی خود از ترکیب بازخوانی و بازیابی استفاده کنید تا مطالب را بهتر یاد بگیرید.
اهمیت ترتیب مطالعه در برنامه ریزی کنکور ریاضی چقدر است؟
مطالعه براساس یک ترتیب منطقی به ذهن شما نظم میدهد و کمک میکند تا در سال کنکور سردرگم نباشید. پس برای اینکه مباحث جدید را بهتر یاد بگیرید اول پیشنیازهای هر درس را به دقت بخوانید. بنابراین داوطلبهایی که پایه ضعیفی دارند، باید آن را تقویت کنند.
در ادامه نمونهای از اولویتهای مطالعه کنکور ریاضی معرفی میشوند:
- ریاضی: متوسطه اول (عبارتهای گویا، نامعادله و تعیین علامت)
- شیمی: دهم (اتم و عنصر، ساختار اتم و آرایش الکترونی)
- فیزیک: دهم و نکات مهم محاسباتی (اندازهگیری و کمیتها)
- عربی: متوسطه اول، نکات مهم ترجمه و قواعد
پس با تقویت پایه، روی پیشنیازهای کنکور ریاضی مسلط میشوید بنابراین یادگیری دروس دوازدهم هم راحتر میشود.
البته دانشآموزان دوازدهمی باید بیشتر وقت را روی پایه دوازدهم بگذارند تا در کنار یادگیری تستی مباحث، معدل بالایی در امتحانات نهایی داشته باشند.
برای اینکه سریعتر روی پایه دوازدهم مسلط شوید حتماً مباحث دهم و یازدهم را تکرار و مرور کنید.
چطور باید برنامه ریزی کنکور ریاضی را برای یک بازه چند ماهه انجام بدهم؟
برای موفق شدن در این آزمون مهم باید بتوانید برنامه ریزی کنکور ریاضی را به صورت بلند مدت بنویسید همچنین برنامه شما باید منطقی و قابل اجرا باشد. البته عواملی مثل سطح پایه تحصیلی، وضعیت تحصیلی (فارغالتحصیل یا دانشآموز) و میزان ساعتهای آزاد در طول روز را در برنامهریزی برای کنکور ریاضی مورد توجه قرار دهید.
نکته مهم دیگر این است که برنامه ریزی کنکور ریاضی شما باید منعطف باشد پس آن را به صورت هفتگی بنویسید که بتوانید فرصتهایی برای جبران داشته باشید.
بنابراین راهبرد دقیق و اصولی در برنامهریزی برای کنکور ریاضی به شما کمک میکند تا از زمان خود به طور بهینه استفاده کنید. همچنین برای مطالعه بیشتر درباره شیوه فازبندی و تعیین برنامه بلند مدت پیشنهاد میکنیم مقاله مفید برنامه ریزی کنکور را هم بخوانید.
حالا به 5 مرحله برنامهریزی برای کنکور ریاضی در بلند مدت اشاره میکنیم:
- مشخص شدن هدف نهایی و قابل دسترس
- نوشتن برنامه ماهانه و بلند مدت
- تبدیل برنامه بلند مدت به هفتگی و روزانه
- اجرای برنامه روزانه
- ارزیابی عملکرد و اصلاح برنامه
برنامه ریزی کنکور ریاضی شما با فازبندی و تعیین برنامه بلند مدت، منطقی و قابل اجرا است.
برنامه ریزی درسی به روش رتبه های برتر دانش آموز را در مسیر مطالعه و موفقیت تحصیلی کمک می کند. این برنامه باید تخصصی و دارای فاکتورهای مهمی باشد.
ما در تیم مشاورین آکادمی دورخیز آماده ایم تا با بهترین برنامهریزی شما را تا خط پایان و رسیدن به رتبه برتر همراهی کنیم! کافیست روی دکمه زیر کلیک کنید و فرم ثبتنام را تکمیل کنید!
چطور باید برنامه ریزی کنکور ریاضی را با برنامه مدرسه هماهنگ کنم؟
هماهنگ بودن با مدرسه در سال کنکور نکته بسیار مهمی است. شاید اینطور فکر میکنید که اگر صرفاً روی مطالعه کنکوری تمرکز کنید نتیجه بهتری میگیرید. اما این را بدانید که در سال کنکور به افزایش معدل خود نیاز دارید.
پس باید بتوانید برنامه ریزی کنکور ریاضی را طوری بنویسید که حتماً با برنامه درسی مدرسه شما منطبق باشد. همچنین پیشخوانی درس مدرسه را هم جدی بگیرید. چون به شما کمک میکند تا نکات مهم تدریس شده در کلاس را سریعتر یاد بگیرید.
بین برنامه مدرسه و مطالعه برای کنکور ریاضی تعادل برقرار کنید تا بتوانید درس هر روز را همان روز بخوانید و از برنامه کلاسی عقب نباشید.
برنامه ریزی کنکور باید متناسب با وضعیت و شرایط هر فرد باشد به طور مثال برنامه یک دانش آموز کنکوری که به مدرسه می رود طبیعتا متفاوت از یک دانش آموز پشت کنکوری است اگر شما هم مثل اکثر دانش آموزان در برنامه ریزی درسی دچار مشکل هستید می توانید مقاله “مشاوره تحصیلی آنلاین” را به خوبی مطالعه کنید و از مزایای مشاوره تحصیلی در برنامه ریزی اصولی استفاده کنید.
روشها و راهبردهای کلیدی برنامهریزی کنکور انسانی از همین الان
با سه راهبرد شروع زودهنگام، شروع متعارف و شروع دیرهنگام میتوانید براساس زمان و شرایط خودتان، برنامه ریزی کنکور ریاضی را انجام دهید و آن را اجرا کنید. حالا به این سه مورد اشاره میکنیم:
برنامه ریزی کنکور ریاضی از تابستان (زودهنگام)
مطالعه زودهنگام میتواند در قبولی راحتر شما در کنکور ریاضی مؤثر باشد. پس تابستان فرصت خوبی است که روی مباحث پایه مسلط شوید. البته روش مطالعه شروع زودهنگام بسته به اینکه فارغالتحصیل و یا دانشآموز پایه دوازدهم هستید متفاوت است.
فارغالتحصیل:
اول مطالب پایه را مطالعه کنید و بعد قسمتهای مهم تخصصی و بخشهای غیرحفظی عمومی را بخوانید. حالا به مباحث پایه کنکور ریاضی اشاره میکنیم:
- ریاضی: عبارتهای گویا، عبارت های جبری، معادله و نامعادله
- شیمی: مباحث ساختار اتم، جدول تناوبی و فرمول نویسی
- فیزیک: مبحث بردار و یکاها
- زبان: مباحث متوسطه اول و واژگان
- ادبیات: مباحث پایه دهم و نکات آرایه ادبی
دوازدهم:
چون مدت بیشتری از یادگیری دروس تخصصی پایه دهم میگذرد پس اولویت شما در شروع زودهنگام باید پایه دهم باشد. همچنین علاوه بر مطالعه بخشهای فراموش شده، مباحث مشترک دهم و یازدهم را یکجا بخوانید. اگر هم پایه قوی دارید سال دوازدهم را در این فرصت پیشخوانی کنید اما بهتر است بیشتر وقت خود را برای تسلط روی مباحث پایه بگذارید.
برنامه ریزی کنکور ریاضی از پاییز (متعارف)
برنامه ریزی کنکور ریاضی متعارف مثل شروع زودهنگام، برای فارغالتحصیلان و دانشآموزان پایه دوازدهم متفاوت است.
فارغالتحصیل:
- مهر تا آذر: مطالعه تستی و تشریحی پایه، مباحث دهم و نیمسال اول دوازدهم.
- دی: جمعبندی تستی و تشریحی مطالب مهر تا آذر ماه، تسلط روی نیمسال اول دوازدهم.
- بهمن و اسفند: مطالعه مباحث یازدهم و نیمسال دوم دوازدهم.
- فروردین: جمعبندی مباحث دهم و یازدهم، مرور سال دوازدهم (باتوجه به سطح پایه)، آمادگی برای کنکور اردیبهشت (اولویت با مطالب پایه) و اجرای آزمون شبیهساز.
- اردیبهشت: مرور و جمعبندی سال دوازدهم، آمادگی برای امتحانات نهایی خرداد و اجرای آزمونهای جامع شبیهسازی شده.
- خرداد: مطالعه مباحث دوازدهم با هدف ترمیم معدل، اجرای آزمونهای جمعبندی شبیهسازی شده، جمعبندی دروس تخصصی در اوایل تیر.
دوازدهم:
- مهر تا آذر: تسلط تستی و تشریحی مباحث پایه، دهم و نیمسال اول پایه دوازدهم.
- دی: جمعبندی تستی و تشریحی مطالب پاییز، مطالعه دروس تخصصی و عمومی دوازدهم.
- بهمن و اسفند: مطالعه مباحث یازدهم و نیمسال دوم دوازدهم.
- فروردین: مرور و جمعبندی دهم و یازدهم، جمعبندی دوازدهم (پایه تحصیلی قوی)، اجرای آزمون شبیهساز با هدف آمادگی کنکور اردیبهشت، توجه به مطالب پایه در کنکور نوبت اول.
- اردیبهشت: جمعبندی و رفع اشکال دوازدهم، آمادگی برای امتحانات خرداد.
- خرداد: جمعبندی و مرور دوازدهم و آمادگی در امتحانات نهایی، جمعبندی تستی دروس تخصصی در اواخر تیر و اجرای آزمون شبیهسازی شده.
برنامه ریزی کنکور ریاضی از زمستان به بعد (دیرهنگام)
فارغالتحصیلان:
- بهمن و اسفند: تقویت پایه و یا مطالعه مباحث آسان و تستخیز دهم و یازدهم و نیمسال اول دوازدهم. در بهمن و اسفند ۵۰ درصد زمان برای تقویت پایه و ۵۰ درصد دیگر برای نیمسال اول دوازدهم است.
- فروردین: جمعبندی پایه و مطالعه نیمسال اول دوازدهم، آمادگی برای کنکور اردیبهشت و اجرای آزمون شبیهسازی شده.
- اردیبهشت: جمعبندی دوازدهم و اجرای آزمون شبیهسازی شده.
- خرداد: مطالعه دوازدهم با هدف ترمیم معدل.
تمرکز روی مباحث آسان و تستخیز (حذفیات) دروس تخصصی کنکور ریاضی در شروع دیرهنگام بسیار مهم است. پس در 3 مقاله زیر به مهمترین مباحث آسان و تستخیز پرداختیم. در برنامهریزی برای کنکور ریاضی حتماً این مباحث مهم را مطالعه کنید:
- مباحث آسان و تست خیز ریاضیات رشته ریاضی (شروع دیرهنگام)
- مباحث آسان و تست خیز شیمی کنکور (شروع دیر هنگام)
- مباحث آسان و تست خیز فیزیک رشته ریاضی کنکور (شروع دیر هنگام)
دوازدهم:
برنامه ریزی کنکور ریاضی در شروع دیرهنگام برای پایه دوازدهم مثل شرایط فارغالتحصیلان است. اما شما باید بعد از مطالعه مطالب نیمسال اول براساس برنامه درسی مدرسه پیش بروید. همچنین آمادگی برای امتحانات نهایی بسیار مهم است. پس روی مطالعه تشریحی دروس تمرکز کنید.
کمک دورخیز به تو در برنامهریزی برای کنکور ریاضی
در بخش آخر این مقاله، 12 مرحله خدمات آکادمی دورخیز به شما معرفی میشوند. تیم مشاوره ما با سالها تجربه و سابقه کار خود، میتوانند شما را با مهمترین نکات برنامه ریزی کنکور ریاضی آشنا کنند. بنابراین شما با ثبت درخواست مشاوره کنکور ریاضی به راحتی میتوانید از بهترین خدمات برنامه ریزی کنکور ریاضی بهرهمند شوید.
- ثبت درخواست مشاوره توسط داوطلب در سایت
- تماس معارفه خدمات و شفافسازی ذهن داوطلب
- یافتن نقاط ضعف مشاورهای با مشاوره آنلاین هوشمند
- دریافت شرح حال و گذشته و تشکیل پرونده مشاورهای
- آموزش فنون مطالعه، یادگیری سریع و تستزنی
- انتخاب مناسبترین مشاور رتبه برتر ریاضی برای شاگرد
- مشاوره منابع و کمک به انتخاب بهترین ابزار کمک درسی
- شروع برنامهریزی درسی روزانه متناسب با شرایط شاگرد
- چکینگ و آنالیز گزارش مطالعه شاگرد هرشب در پیامرسان
- تماسهای مشاورهای منظم در طول هفته و ارائه نکات طلایی
- برگزاری آزمونهای آزمایشی شخصی و آنلاین طبق پیشروی
- کمک به تحلیل آزمون شاگرد پس از آزمونهای آزمایشی
برنامه ریزی درسی به روش رتبه های برتر دانش آموز را در مسیر مطالعه و موفقیت تحصیلی کمک می کند. این برنامه باید تخصصی و دارای فاکتورهای مهمی باشد.
ما در تیم مشاورین آکادمی دورخیز آماده ایم تا با بهترین برنامهریزی شما را تا خط پایان و رسیدن به رتبه برتر همراهی کنیم! کافیست روی دکمه زیر کلیک کنید و فرم ثبتنام را تکمیل کنید!
سلام روزتون بخیر
من پشت کنکوری ام، پایه ام متوسط رو به ضعیفه، خودم برنامه ریزیم رو انجام میدم، الان به نظر شما تو برنامم اول مباحث پایه رو بزارم بعد بقیه مباحث رو؟
سلام وقت بخیر
بله، تابستان فرصت خیلی خوبی برای تسلط روی مباحث پایه است سعی کنید روی همه مباحث به تسلط کافی برسید بعد سراغ مباحث تخصصی تر و مهم تر بروید.
سلام من شب کلا راحت تر درس میخونم از اول همینطور عادت کردم، اما الان از هرکی میپرسم میگه باید صبح بخونی، الان باید روشم رو تغییر بدم؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
بله بهتره عادت خودتون رو کم کم تغییر بدید و صبح ها مطالعتون رو شروع کنید، برای این کار مقاله تنظیم خواب رو مطالعه کنید.
سلام خسته نباشید
من یک هفته بسیار عالی مطالعه میکنم اما مثلا بعد اون مثلا یک ماه کلا دیگ کلا درس نمیخونم باید چیکار کنم؟
سلام نداشتن هدف و انگیزه کافی، برنامه ریزی نامناسب، عدم اعتماد به نفس و… باعث مطالعه نوسانی میشود.
سلام بودجه بندی کنکور ریاضی رو ندارید؟
سلام عزیزم به صفحه بودجه بندی کنکور ریاضی مراجعه کنید.
سلام من بر اساس برنامه بلند مدتی که نوشتم تازه از بهمن میتونم مطالعه برای ترمیم رو شروع کنم زمان دیریه؟
سلام با توجه به اینکه برای کنکور ۴۰۴، ۶۰ درصد تاثیر معدل است بهتره از تابستان یا حداقل مهر شروع به مطالعه تشریحی کنید.
اخه چجوری میشه در هفته ۶۰ ساعت مطالعه کرد من تمام توان خودم زو میزارم بیشتر از ۵۰ ساعت نمیشه!!
سلام عزیزم با برنامه ریزی درست حتما امکان پذیره، شما هر هفته اگر یک ربع یا نیم ساعت به ساعت مطالعتون اضافه کنید حتما به میانگین ۶۰ یا ۷۰ به راحتی میرسید.
سلام من کلا هرجور برنامه مینویسم چه حجمی چه زمانی اصلا بهش عمل نمیکنم
سلام ممکنه برنامه شما مناسب نباشه، و یا سخت گیرانه و غیر منطقی باشد.
برای دریافت برنامه میتونی فرم درخواست مشاور رو ثبت کنی، مشاوران ما در اسرع وقت باهاتون تماس میگیرند و بهتر راهنماییتون میکنند.
سلام خیلی مقاله جامع و خوبی بود و ترفندهای برنامه ریزی برای جلوگیری از فراموشی واقعااا عالی بودند
سلام عزیزم مرسی از شما که وقت گزاشتی و مطالعه کردی🤍
سلام شرط سنی دانشگاه فرهنگیان برای کنکور ۱۴۰۳ چنده؟
سلام وقت بخیر
شرط سنی برای کنکور ۱۴۰۳، ۲۴ سال هست
برای امتحانات نهایی از کی شروع به مطالعه کنیم؟؟
سلام وقت بخیر
مقاله برنامه ریزی برای کنکور رو مطالعه کن، میتونی هر سوالی داشتی دوباره از ما بپرسی
سلام مشاور برای انتخاب رشته هم دارید؟
سلام دوست عزیز، بله
سلام روزتون بخیر باشه انشالله مرسی که زحمت کشیدید این اطلاعات رو در اختیارمون گذاشتید از مطالب سایت استفاده کردم ممنونم❤❤💐
سلام خوشحالیم که راضی بودید
سلام وقت بخیر
برای مشتق لازم هست حد بخونم ،بعد اینکه من وقت ندارم مثلثات بخونم بنظرتون سوال آسون میاد ازش یا سخت که براش تایم بزارم
بله حد مشتق به هم ربط داره سوال ترکیبی هم میاد سخت بودن بستگی به تمرین و تسلط شما داره
سلام فارغ التحصیل رشته ریاضی هستم و دو سال با فضای کنکوری فاصله داشتم میخواستم کلاس کنکور ثبت نام کنم بنظرتون چه دروسی رو ثبت نام کنم
با سلام دروسی باید کلاس شرکت کنید که با خوندن درسنامه و حل تست آموزشی هیچ پیشرفتی ندارید
سلام به نظرتون بین بین حد و پیوستگی مشتق کاربرد مشتق، و دنباله آمار و احتمال ،مجموعه تو این فرصتی که تو کنکور مونده کدومش رو انتخاب کنم هر دو قسمت رو تا حدودی کار کردم
سلام در مورد حد و پیوستگی و مشتق و غیره اگر شما پیش نیازهاش رو خونده باشید مثلاً تابع این موضوع رو انتخاب کنید سوالهای زیادی ازش میاد اما اگر پیش نیازش رو خوب کار نکردید آمار و احتمال رو راحتتر میتونید جلو ببرید
سلام من میخواستم خودم برای خودم برنامهریزی کنم یازدهم ریاضی رو تموم کردم و تابستون میخوام از دهم شروع کنم به خوندن وبعدش یازدهم رو هم بخونم و برای دوازدهمم توی سال دوازدهم با معلم پیش برم به نظرتون خوبه میرسم تموم کنم
سلام بله یازدهم و دهم رو اگر که تابستون جمعبندی کنید و دوازدهم رو با معلم پیش برید میتونید رتبه خوبی رو به دست بیارید اما بهتره که یازدهم و دهم رو با هم جمع کنید یعنی از دهم که شروع میکنید یه سری مطالب که با یازدهم ترکیبی و مربوط هست رو با هم مطالعه کنیم به صورت جداگونه مطالعه کردن این دو پایه ممکنه شما رو عقب بندازه
من یک دانشجوی دانشگاه هستم و میخوام مهارتهای مطالعهام رو بهبود ببخشم. چه راهکارهایی برای مطالعه بهتر دارید؟
سلام مطالعه عمیق و مفهومی می تواند مطالب را بیشتر در ذهن شما تثبیت کند برای این کار مقاله “چگونه مفهومی درس بخوانیم؟” را مطالعه کنید.
وقت شما بخیر من نمیدونم چطوری باید تشریحی بخونم. اصلاً چیه تشریحی و چطوری باید باهاش کار کرد؟
سلام وقتتون بخیر در مقاله روش مطالعه امتحان نهایی، نحوه مطالعه به صورت تشریحی توضیح داده شده است بعد از مطالعه این مقاله در صورت داشتن سوال، مجددا سوال خودتونو مطرح کنید.
سلام من توی سال دوازدهم رشته تجربی هستم. چه مباحثی رو پیشنهاد میدید که برای تقویت دروسم در این سال، از الان شروع کنم؟
سلام می تونید روی مباحث پایه دهم و یازدهم به تسلط برسید در صورتی که وقت دارید به مباحث دوازدهم نیز بپردازید برای اطلاعات بیشتر مقاله برنامه ریزی تابستان کنکور رو مطالعه کنید باز هم اگر سوالی برایتان پیش آمد مطرح کنید.😊